Články autora: archiv Blandine Gamblin

Blandine Gamblin: Malé a střední podniky představují dvě třetiny našich firemních klientů v AfriceJejich podpora je klíčová

thumbnail

V současné době je skupina Société Générale (SG), do které patří i Komerční banka, jedním ze tří nejvýznamnějších mezinárodních bankovních řetězců na afrických trzích. Vlastní tu historicky silnou pozici a kvalitní síť retailového i korporátního bankovnictví. Zároveň má velké ambice. „Chceme hrát klíčovou roli v době, kdy tu finanční služby procházejí rychlými změnami,“ říká Blandine Gamblin, regionální ředitelka pro financování obchodu na afrických trzích. Dodává, že mimo tradiční frankofonní trhy v Africe banka expanduje do dalších zemí na kontinentu díky ohlášení spolupráce s jihoafrickou finanční skupinou Absa. Zeptali jsme se jí na příležitosti pro české firmy.

Štítky Afrika, SG, KB

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.