Články autora: Jaroslav Jelínek

Kanada: Nadějné vyhlídky pro české exportéry

thumbnail

Kanadský trh je velmi vyspělý a výrazně nasycený, proto ve vysoké konkurenci obstojí především inovativní a kvalitní produkty a služby. České firmy tu ovšem mají šanci, což některé z nich řadu let dokazují. Přestože je země javorového listu jedenáctou největší exportní ekonomikou na světě, hodnota jejího importu hodnotu exportu dlouhodobě přesahuje. Stabilní ekonomické a finanční prostředí Kanady se prokázalo mimo jiné tím, jak rychle se vzpamatovala z krize roku 2008.

Štítky Kanada, Podpora exportu, CzechTrade

číst celý článek

Příležitosti pro české firmy v Kanadě

thumbnail

Důlní, těžební a ropný průmysl Kanadský těžební průmysl je silně rozvinutý a tradičně si udržuje v národním hospodářství významnou pozici. Našim firmám se v těchto a souvisejících oborech nabízí řada exportních příležitostí. Např. se jedná o trouby a trubky, čerpadla, měřicí zařízení, zařízení pro…

Štítky Kanada

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.