Články autora: Miro Hošek

Amerika na křižovatce

thumbnail

Zatímco Evropa se již uzavírala, v USA vypukla nákupní horečka teprve okolo 15. března. Frekvence nákupů domácností se skokově zvýšila o 39 % a počet nakupovaných položek během jednoho nákupu vzrostl o 14 %. Osmého dubna přesáhl počet mrtvých 14 tisíc a USA se staly novým epicentrem epidemie. Ke konci května dosáhl počet mrtvých více než 103 tisíc a Američané sledovali se směsicí úžasu, strachu, nedůvěry a vzdoru historicky první mediální kampaň o novém viru servírovanou on-line v reálném čase. Státy a zdravotnická zařízení si konkurovaly v závodě o zajištění potřebného zdravotnického materiálu a tržní ceny některých položek vylétly až na sedminásobek.

číst celý článek

Jak se dnes máte?

thumbnail

S kulturními odlišnostmi mezi lidmi z různých zemí či světadílů je to v byznysu jako s hraním na hudební nástroj. Když na něj hraje virtuos, line se nádherná hudba. Ale běda, pokud se jej chopí někdo, kdo nemá pro jeho jemnosti afinesy tkadla.

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.