Články se štítkem: Kolumbie

Kolumbie: Vycházející hvězda Latinské Ameriky

thumbnail

Po desetiletích občanských válek a bojů s narkomafií nabízí Kolumbie v posledních sedmi letech příznivé podnikatelské prostředí podpořené rostoucí bezpečností a stabilním hospodářským růstem. Po Brazílii, Mexiku a Argentině čtvrtá největší ekonomika Latinské Ameriky a třetí nejlidnatější země regionu otevírá dynamicky rostoucí, velký spotřebitelský trh. Proto se na ni v poslední době stále více soustředí pozornost exportérů a investorů z téměř celého světa.

Štítky Kolumbie

číst celý článek

Peru si označení latinskoamerický tygr zaslouží

thumbnail

Aby státy Pacifické aliance obstály v konkurenci, vyvinuly obdivuhodné integrační úsilí. O jejich ekonomickém potenciálu, významu neformálních kontaktů v podnikání, dosud opomíjených příležitostech, ale hlavně o Peru a caracaském metru jsme hovořili s poradkyní předsedy Mezinárodní obchodní komory ČR Janou Gutiérrez Chvalkovskou.

Štítky Peru, Mexiko, Kolumbie, Chile, Venezuela, Latinská Amerika

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.