Novinky

AMSP ČR vyhlásila vítěze Ceny hlavního projektu Roku udržení podnikání 2023

Praha, 10. listopadu 2023 - Vítěze Ceny hlavního ročního projektu pod názvem Rok udržení podnikání 2023 vyhlásila Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) na galavečeru Dne podnikatelů ČR dne 9. listopadu 2023 v pražském hotelu Ambassador. Soutěž vyzdvihuje české firmy, které úspěšně vyřešily překážku nebo závažný problém v podnikání za posledních 12 měsíců.

Publikováno

celá novinka

Porota vybrala vítěze soutěže Rodinná firma roku AMSP ČR

Praha, 10. listopadu 2023 – Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) vyhlásila vítěze již 12. ročníku soutěže Rodinná firma roku AMSP ČR. Vyhlášení vítězů proběhlo na galavečeru Dne podnikatelů České republiky 9. listopadu 2023 v Praze. TRADE NEWS je tradičním mediálním partnerem.

Publikováno

celá novinka

Soutěž Nastartujte se 2023 pro začínající podnikatele zná své vítěze

Praha, 10. listopadu 2023 – 11. ročník grantového programu Komerční banky a Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) pro začínající podnikatele s názvem Nastartujte se zná své vítěze. Porota vyhodnotila jako nejlepší projekt FlockLock – chytré obojky pro krávy a koně. Vítězové převzali své ceny na galavečeru Dne podnikatelů České republiky 9. 11. 2023 organizovaném AMSP ČR. TRADE NEWS je od začátku projektu mediálním partnerem.

Publikováno

celá novinka

Seznamte se s vítězkami soutěže eŽena

Praha, 10. listopadu 2023 – Již potřetí představuje Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) ve spolupráci s nadnárodním balíkovým přepravcem a generálním partnerem soutěže, společností General Logistics Systems Czech Republic s.r.o. (GLS), vítězky soutěže podporující e-commerce v drobném podnikání. Jde o soutěž eŽena pro drobné podnikatelky. Partnerem soutěže je také advokátní kancelář Legitas. TRADE NEWS je mediálním partnerem.

Publikováno

celá novinka

Začíná 64. ročník Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně

Letošní Mezinárodní strojírenský veletrh, který se koná od 10. do 13. října na výstavišti v Brně, se zaměří na efektivní a udržitelný průmysl. Českou národní expozici, která na jednom místě představí služby státu podnikatelům, otevře ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela.

Publikováno

celá novinka

Doprovodný program MSV: Komentované prohlídky, 3D tisk i jaderná energetika

Součástí Mezinárodního strojírenského veletrhu, který se koná od 10. do 13. října v Brně, je odborný program složený z konferencí, seminářů a dalších doprovodných akcí. V letošním roce bude pozornost upřena například na digitalizaci, exportní příležitosti, kyberbezpečnost nebo 3D tisk.

Publikováno

celá novinka

Vše přehledně a na jednom místě. MPO spustilo vyhledávač podpor pro podnikatele

Ministerstvo průmyslu a obchodu spustilo web www.podporapodniku.cz. Podnikatelé tam najdou vyhledávač, který jim usnadní orientaci a následnou volbu nejvhodnější podpory, jež nejvíce odpovídá konkrétní situaci jejich podniku či záměru.

Publikováno

celá novinka

MSV 2023 v Brně se zaměří na efektivní a udržitelný průmysl

Na brněnském výstavišti se od 10. do 13. října 2023 uskuteční 64. ročník Mezinárodního strojírenského veletrhu. Desítky tisíc návštěvníků se seznámí s průmyslovými technologiemi a inovacemi, které představí vystavovatelé z celého světa. Společně s MSV se konají i specializované veletrhy TRANSPORT A LOGISTIKA a ENVITECH.

Publikováno

celá novinka

Vláda schválila Exportní strategii České republiky. Pomůže vytvářet nové národní šampiony

Strategii exportu na příštích deset let, kterou připravilo Ministerstvo průmyslu a obchodu (MPO), schválila vláda. Nová strategie se zaměří na podporu exportérů s ambicí trvale působit na zahraničních trzích a prodávat finální produkty, služby a komplexní řešení. Cílem je posilovat exportní ambice českých firem, zlepšovat jejich postavení v dodavatelských řetězcích a diverzifikovat jejich export.

Publikováno

celá novinka

Oblíbené akce Poznej svého farmáře jsou v plném proudu

Letošní léto připravilo Ministerstvo zemědělství pro širokou veřejnost opět několik akcí Poznej svého farmáře, a to v různých městech a krajích České republiky. Můžete navštívit unikátní farmářské trhy s řadou výrobců z okolí a zakoupit kvalitní a ověřené produkty. Na místě budou místní chovatelé, pěstitelé a potravinářští výrobci nabízející své produkty, ale třeba také kuchařská show, program pro děti nebo hudební doprovodný program.

Publikováno

celá novinka
1 2 3 4 5 8 15 22 29

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.