Novinky

České ženy v byznyse

V Klášteře minoritů sv. Jakuba v Praze 1 byl zahájen 9. ročník Ocenění Českých Podnikatelek prestižní konferencí Women In Business.

Publikováno

celá novinka

S cechmistry poprvé u premiéra

Vyučování předmětu dílny a pozemky na základních školách, klíčové změny v živnostenském zákoně, zavedení mistrovských zkoušek a cílená podpora regionálních produktů. Více než dvacet cechmistrů a šéfů klíčových řemeslných sdružení v čele s AMSP ČR projednalo s předsedou vlády rozhodující cíle spojené s největší letošní podnikatelskou aktivitou – Rokem řemesel 2016.

Publikováno

celá novinka

Podporujme české potraviny a výrobky!

Využívání regionálních potravin a surovin se musí stát celospolečenským tématem. Prestiží nebude konzumovat a vyrábět potraviny z cizích destinací, ale využívat lokálních zdrojů. To je hlavní poslání velké kampaně Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR, která za podpory Ministerstva zemědělství a rozhodujících profesních spolků motivuje k nákupu výrobků lokálních producentů.

Publikováno

celá novinka

ČPP vyhrála na celé čáře

Česká podnikatelská pojišťovna (ČPP) se stala vítězem 16. ročníku odborné ankety Pojišťovna roku, když ovládla hned tři z pěti hodnocených kategorií. Stejně jako v roce předchozím ČPP vyhrála nejprestižnější kategorii Pojištění průmyslu a podnikatelů. Obhájila vítězství v kategorii Autopojištění a také druhé místo v kategorii Životní pojištění. V Pojištění občanů se ČPP dokázala vyšvihnout z loňského druhého místa na místo první.

Publikováno

celá novinka

Vyhlášení 9. ročníku OCENĚNÍ ČESKÝCH PODNIKATELEK

Dnešním dnem byl vyhlášen 9. ročník Ocenění Českých Podnikatelek – OCP. Na základě ratingu odborného garanta projektu, kterým je CRIF – Czech Credit Bureau, splnilo letos kritéria 17 887 obchodních společností vlastněných ženami. Do semifinále pak odborný garant nominoval a doporučil 720 českých podnikatelek. TRADE NEWS je tradičně jedním z mediálních partnerů.

Publikováno

celá novinka

Novinky projektu, který si cení českých podnikatelek

Začátkem května se sešla porota a partneři 9. ročníku projektu Ocenění Českých Podnikatelek. Projekt, který oceňuje české ženy-podnikatelky, podporuje hrdost a české úspěchy i podnikatelky samotné.

Publikováno

celá novinka

Exportní cena DHL UniCredit ocení české úspěchy v jihovýchodní Asii

Žofín Garden, 11. května 2016 – Dnešním dnem byl zahájen 19. ročník soutěže Exportní cena DHL UniCredit, která podporuje a oceňuje úspěchy českých exportérů. Soutěž založená společností DHL Express i letos hledá nejlepší exportéry v kategoriích Malá společnost, Středně velká společnost, Globální exportér nebo Exportér teritoria. V poslední zmiňované kategorii se aktuální ročník zaměří na země ASEANu, tedy jihovýchodní Asie. Soutěž opět probíhá pod záštitou vládní agentury CzechTrade, která vyhlásí vítěze dalších dvou kategorií.

Publikováno

celá novinka

Štiky na dostizích

Tradiční Dostihový den Štik českého byznysu byl opět v barvě zelené, pod heslem live green – go green – be eco. Ušlechtilá zvířata bojovala v devíti dostizích. Vrcholem programu byla Cena Vodafone & Štik českého byznysu, kde tříletý favorit Lagardo prohrál o dvě a půl délky s hnědákem Montjeu Third.

Publikováno

celá novinka

Akční exportní koučink v regionech

Exportní konference, kde jsou podnikatelé zahlcováni nudnými powerpointovými prezentacemi s dávno známými informacemi?

Publikováno

celá novinka

Podnikatelé ve stresu z novely zákoníku práce. Byl to předčasný apríl?

Povinnost zaměstnavatele zajistit zaměstnancům práci bez jakéhokoliv stresu. K sankci bude postačovat potvrzení od lékaře o psychické újmě pracovníka. Zabránění izolaci pracovníka pracujícího z domova od ostatních. Zabezpečení setkávání zaměstnanců na homeworkingu s kolegy pracujícími ve firmě. Převod zaměstnance na jinou pozici jen s jeho souhlasem. To jsou některá opatření novely zákoníku práce, která měla ambice zpružnit trh práce. Pokud by se měla nová pravidla skutečně dodržovat, pak jsme vykročili přesně opačným směrem, zní stanovisko AMSP ČR.

Publikováno

celá novinka
1 8 15 18 19 20 21 22 23 24 29

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.