Česká republika

Role národní rozvojové banky přidělenaCílem je ještě víc podpořit malé a střední podnikatele

thumbnail

Na konci prázdnin vláda schválila projekt transformace Českomoravské záruční a rozvojové banky (ČMZRB) a potvrdila její roli národní rozvojové banky. Jakým způsobem z této přeměny budou profitovat malí a střední podnikatelé? A co jim již nyní banka nabízí? Nejen o tom jsme se bavili s jejím předsedou představenstva a generálním ředitelem Jiřím Jiráskem.

Štítky Finance

číst celý článek

V podnikání je dobré mít krytá záda

thumbnail

Známý americký ekonom a filozof managementu Peter Drucker napsal, že „nikdo nemůže řídit změny, člověk může být jen před nimi“. Kdo podniká, ví, že nelze odhadnout vše, co přijde. Změny k nám dnes nepřicházejí, ale letí kosmickou rychlostí. O to cennější je, pokud v nenadálých situacích nezůstaneme sami. A k tomu patří také to, že svůj podnik efektivně pojistíme, aby mohl i v takovýchto časech dál existovat a plnit své závazky. O tom si povídáme s generálním ředitelem České podnikatelské pojišťovny, jedné z našich nejvýznamnějších pojišťovacích institucí.

Štítky Pojištění, ČPP

číst celý článek

Chtěl jsem mít jen jednoho šéfa – sám sebe

thumbnail

Ondřej Zeman je finančním poradcem už deset let. V roce 2012 otevřel bankovní a poradenskou pobočku Partners market v Semilech, kde od té doby nabízí komplexní finanční služby pod jednou střechou. V celostátním srovnání dnes jeho pobočka patří mezi tři nejúspěšnější franšízy společnosti Partners.

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.