Panama

Příležitosti pro české firmy v Panamě

thumbnail

Energetika a obnovitelné zdroje energie Panama chce i nadále zvyšovat podíl obnovitelných zdrojů energie. Za perspektivní lze považovat vývozy malých energetických celků a energetických zařízení. Velkým projektem by měla být větrná elektrárna Tramontana Power v hodnotě 350 milionů USD. V plánu…

Štítky Panama

číst celý článek

Panama: Opomíjená ekonomika stojící na službách

thumbnail

Když se řekne Panama, každý si zřejmě vybaví slavný průplav, panamský klobouk (jehož původ však najdeme v Ekvádoru) či skandály spojené s tzv. Panama Papers, které se stávají noční můrou řady vysokých představitelů napříč hranicemi. Panama však zcela jistě představuje a nabízí mnohem víc. V únoru předal pověřovací listiny do rukou prezidenta ČR nový velvyslanec Panamy J. E. Enrique A. Thayer Hausz a v rámci proběhlých jednání přislíbil veškerou součinnost při prohlubování vzájemných česko-panamských vztahů.

Štítky Panama

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.