Články se štítkem: Agroexport

Český agroexport boduje

thumbnail

Letošní jaro se po roční pauze opět neslo ve znamení tradičních zemědělských veletrhů Salima a Techagro. EGAP, který české zemědělce a potravináře v jejich snaze proniknout na zahraniční trhy dlouhodobě podporuje, nemohl chybět. „Firmám z tohoto odvětví se věnujeme řadu let a snažíme se jim pomáhat. Jenom od roku 2005 jsme v tomto sektoru pojistili export za téměř 15 miliard korun,“ říká generální ředitel EGAPu Jan Procházka.

Štítky Agroexport, EGAP

číst celý článek

Zemědělské exporty v objemu jedné miliardy ve výhledu

thumbnail

„Vývoz a poptávka po tuzemských zemědělských a potravinářských technologiích a produktech neustále roste a dá se říci, že zažívá boom. Nejen proto jsme zintenzivnili činnost v těchto odvětvích a od loňska je řadíme mezi prioritní. Ke konci uplynulého roku jsme v těchto segmentech měli v různé fázi projednávání obchodní případy v hodnotě téměř jedné miliardy korun,“ uvedl generální ředitel České exportní banky Karel Bureš.

Štítky Agroexport, Financování, ČEB

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.