Články se štítkem: Anglie

Příležitosti pro české firmy v Angole

Energetika Angolský vládní projekt na podporu energetiky má za cíl zdvojnásobit přístup k elektřině do roku 2025, a to prostřednictvím zvýšení kapacity výroby elektrické energie i s využitím obnovitelných zdrojů energie a rozšířením, lepším propojením a celkovým vylepšením rozvodných elektrických…

Štítky Anglie

číst celý článek

Remoska žije a má svého anděla

thumbnail

„Při jedné návštěvě Prahy jsem se ptala své sestřenice, co by si ode mne přála k Vánocům. Řekla mi, že remosku. Když jsem zjistila, o čem je řeč, napadlo mne, proč se tak zajímavý český výrobek neprodává i u nás v Anglii. Zeptala jsem se na to telefonicky majitele firmy pana Svobody a rychle jsem se s ním dohodla, že mu seženu obchodního partnera. Odpověděl velice sympaticky – vy jste můj anděl. Moje kamarádka hned remosku, kterou jsem jí přivezla do Anglie, vyzkoušela a do svého obchodního řetězce s kuchyňskými výrobky objednala z Frenštátu 1500 kusů na rok. Ale ty se prodaly za jediný týden! A v roce 2001 česká remoska získala ocenění časopisu Good Housekeeping – Innovation of the Year,“ zavzpomínala pro TRADE NEWS paní Milena Grenfell-Baines, která se jako mladá dívka takřka na poslední chvíli dostala do transportu z Čech na ostrovy před invazí německých nacistických vojenských kolon.

Štítky Potravinářství, České patenty, Anglie

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.