Články autora: GENTEC CHP

Václav Klein: Transformace energetiky je věcí celé společnosti

thumbnail

Resilience je termín, na který by si měla česká společnost zvyknout. Podle odborníků totiž může odklon průmyslu od uhlí i v České republice zvýšit do konce tohoto desetiletí ceny elektřiny až o šedesát procent. Efektivním řešením, jak si v rámci energetického mixu posílit vlastní výrobou elektrické energie a tepla energetickou odolnost, může být zejména pro segment malých a středních podniků kogenerace. Jednou z inovativních společností, která se během deseti let dokázala zařadit mezi světovou špičku ve vývoji, výrobě a prodeji kogeneračních jednotek doma i v zahraničí, je brněnský GENTEC CHP.

Štítky Energetika, Environment, Inovace, KB

číst celý článek

Energy transformation is a responsibility of the whole company

thumbnail

Resilience is a term that Czech society should get used to. Experts estimate that abandoning coal in the Czech Republic may increase electricity prices by up to 60 percent by the end of the decade. Cogeneration can be an effective solution for strengthening energy resilience via one’s own electricity and heat production, particularly for the SME segment. The Brno-based innovative company GENTEC-CHP has quickly managed to become one of the world leaders in the development, production and sale of cogeneration units.

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.