Články autora: Michal Řehoř

Jak jsme pomohli na svět pěknému projektu v EgyptěOd prvního setkání až k realizaci

thumbnail

Komerční banka má prokazatelné zkušenosti z afrického kontinentu, kde již úspěšně financovala kontrakty českých vývozců. Za jejího přispění v Africe vznikl nový přístav v Tunisu, letiště v Senegalu i nemocnice v Gabonu. Možná i toto hrálo svou roli, když jsme se zhruba před rokem sešli s firmou Sigma Group z moravského Lutína a diskutovali o tom, jak bychom mohli jako banka podpořit jejich exportní projekty.

Štítky Environment, KB, Egypt

číst celý článek

Víte o možnosti exportního financování s komerčním zajištěním?

thumbnail

Naše firma se zabývá dodávkami technologických a stavebních celků do zemí Ruské federace a států Střední Asie. V poslední době se nám objevilo několik větších projektů, kde je potřeba profinancovat akontaci a část lokálních nákladů, které nelze pojistit u společnosti EGAP s ohledem na podmínky OECD. Jakým způsobem postupovat? A může pomoci Komerční banka?

Štítky Finance

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.