Články se štítkem: Afrika

Povzneste se nad předsudky!

thumbnail

Vytvořit si ucelený názor na africký kontinent není vůbec jednoduché. Jinak bude na Afriku nahlížet turista, jinak politik a jinak podnikatel. Zatímco jedni v ní mohou vidět kontinent sužovaný bídou a válkami, schopné podniky rozpoznaly obrovský a nedotčený potenciál a již dnes si připravují v Africe obchodní partnerství.

Štítky Afrika

číst celý článek

Keňa – Vize 2030

thumbnail

Ve stínu dramatických událostí na severu Afriky se v její subsaharské a východní části odehrávají zásadní, i když v některých případech křehké ekonomické a společenské změny. Mezi země, kde je investiční i podnikatelské klima relativně stabilní, patří Keňa.

Štítky Afrika, Keňa

číst celý článek

Afrika slibuje nejvyšší investiční návratnost

thumbnail

Podle Francoise Ndengweho z African Advisory Board se lze v Africe prosadit poměrně snadno. A co víc, byznysmeni tam mají zajištěnu nejvyšší návratnost investic na světě. I když je africký trh pořád ještě doménou levných asijských výrobců, Afričané si pamatují, že Česká republika je průmyslovou zemí, a zajímají se o její výrobky, například o traktory Zetor, tvrdí odborník.

Štítky Afrika, Irák, Makedonie, Srbsko

číst celý článek

Pitná vodaNejcennější nápoj světa

Společnost AQUEL Bohemia vyvinula kompaktní filtrační modul pro čištění silně kontaminované vody v Africe s výkonem od 230 až do 800 litrů pitné vody za hodinu. Zařízení funguje za použití solárních panelů a filtrační technologie, kterou tato firma vyvinula bez nutnosti použití externího elektrického zdroje.

Štítky Afrika

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.