Články se štítkem: Dřevozpracující průmysl

Umění naslouchat nám otevřelo dveře

thumbnail

Smrkové lesy, které obklopují D1 v úseku před Jihlavou, jsou tou nejlepší předzvěstí hlavního tématu mé cesty na Vysočinu. Ano, bude řeč o dřevě, krásné, voňavé surovině, jež má od pradávna své pevné místo v našich životech. Dřevo je jedním z pěti elementů a podle čínské astrologie představuje růst, rozšiřování, průbojnost, vitalitu a motivaci. Stejné atributy jsem našla o hodinu později jako součást filozofie jihlavské firmy Katres, jednoho z předních světových výrobců sušáren dřeva.

Štítky Dřevozpracující průmysl, Švédsko, Finsko, Německo, USA, Chile, Kanada

číst celý článek

Proč podceňujeme zdravé bydlení?

thumbnail

„Technologickým vybavením často předstihujeme západní konkurenci. Za minulého režimu u nás technický rozvoj za vyspělým světem pokulhával, o to dynamičtěji se po roce osmdesát devět české firmy pustily do modernizace. V rámci inovačních projektů jsme si s využitím dotací OPPI a ve spolupráci s Komerční bankou pořídili nejmodernější výrobní linky,“ pyšní se Jiří Oslizlo, předseda představenstva jednoho z největších evropských výrobců velkoplošných vícevrstvých desek, společnosti Agrop Nova.

Štítky Dřevozpracující průmysl, Norsko, Švýcarsko, Inovace, KB

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.