Články se štítkem: Oceánie

Petr Šudoma: Logistika se stala černou můrou byznysuNa Novém Zélandu chybí bílá technika, nábytek i auta

thumbnail

Devadesátá léta otevřela touze mladých Čechů po poznání i tak vzdálené světy, jako jsou Austrálie, Nový Zéland a Oceánie. Někteří z nich se rozhodli přesídlit do tohoto teritoria natrvalo. Po židovských emigrantech prchajících z Evropy před nacisty v období druhé světové války a pozdější vlně osmašedesátníků jsou první generací, která se usadila v zemích Pacifiku na základě vlastní svobodné volby. Už dvaadvacet let mezi ně patří Petr Šudoma, zakladatel poradenské firmy PSEngineering.

Štítky Nový Zéland, Oceánie

číst celý článek

Vojtěch Helikar: Kovobel a Aeropilot už v Austrálii zabodovaly. Pomůžeme i dalším

thumbnail

Kancelář agentury CzechTrade v Sydney je poměrně mladá, vznikla teprve před rokem a půl. Ovšem za tu dobu už otevřela australský trh mnoha českým firmám. Jejího vedoucího Vojtěcha Helikara nezaskočila na úvod ani otázka směřující v souladu se zaměřením TRADE NEWS k leteckému průmyslu. Aktuálním úspěchem je například první krůček českého výrobce letadel Aeropilot – podepsání smlouvy s australským distributorem.

Štítky Austrálie, Nový Zéland, Oceánie

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.