Články se štítkem: Partners

Martin Mašát: Kryptoměny jsou kasino

thumbnail

„Neexistují zaručené rady, jak rychle vydělat,“ říká ekonom finančně poradenské společnosti Partners Martin Mašát. Podle něj by se menší investoři neměli pouštět do oblastí, které dobře neznají. Investice do podílových fondů by měla být základem každého portfolia. A rodinám s dětmi doporučuje jako vhodnou dlouhodobou investici byt.

Štítky Partners

číst celý článek

Petr Borkovec: Budujeme novou pojišťovnu. Takovou, která u nás doposud chyběla

thumbnail

Petr Borkovec rozjíždí s partnery ambiciózní projekt. Na českém trhu chce vybudovat novou pojišťovnu, která bude poskytovat životní pojištění. Nebude to levná záležitost, jen počáteční investice se bude pohybovat kolem 350 milionů korun. „Ale v prvních letech mohou náklady narůst ještě o pár set milionů. Máme bankovní úvěr a financujeme to z našich zisků,“ říká šéf finanční skupiny Partners.

Štítky Partners

číst celý článek

Od poradenství z obýváku k „finanční nemocnici“

thumbnail

Kariéru Petra Budila odstartoval omyl. Když hledal brigádu při vysoké škole, spletl si inzeráty a přišel na jiný pohovor, než původně zamýšlel. Řízením osudu tak zapustil kořeny ve finančně-poradenské firmě Partners, kde se postupně vypracoval z finančního poradce na manažera a franšízanta. Právě v tyto dny otevřel už druhou pobočku Partners market, tentokrát v Praze na Palmovce.

Štítky Partners

číst celý článek

Partners: Skvělý rok za námi i před námi

thumbnail

Rok 2017 se Partners podařil. Dokázali jsme v době regulace, rozložení provizí a stagnace poradenského trhu, tedy všemu navzdory, růst o 10 %. Obratem jsme historicky dosáhli nejlepšího roku 2012, přitom ale s polovinou finančních poradců. Pokračujeme na cestě profesionalizace a efektivity. Ani letos nešlapeme na brzdu, ale právě naopak. Výhled největší finančně poradenské společnosti do roku 2018 přináší Petr Borkovec, generální ředitel Partners.

Štítky Partners

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.