Články autora: Archiv Wikov Industry

Íránce neobalamutíte nějakým „šméčkem“

thumbnail

Proč se zajímat o obchodování s Íránem? Co byste v této souvislosti doporučili českým firmám? Na to jsme se zeptali několika zástupců podniků i státní správy v rámci konference Írán: perspektivní trh pro české firmy. Pořádala ji ministerstva zahraničních věcí a průmyslu a obchodu ve spolupráci s ČEB a EGAP během letošního Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně.

Štítky Írán

číst celý článek

Martin Wichterle: Jsem hrdý na své jméno, ale renomé jsme si museli vybudovat

thumbnail

„Vlastní výzkum a vývoj je drahý, ale je to jediná cesta, jak obstát v konkurenci,“ říká Martin Wichterle, majitel společnosti Wikov Industry, která se ve výrobě průmyslových převodovek zařadila mezi světovou špičku. „V našem portfoliu představují asi 95 procent. Zhruba polovinu dodáváme pro větrnou energetiku a druhou polovinu do oblasti těžby ropy a plynu, vodních elektráren a lodí. A téměř veškerá produkce jde na export,“ dodává.

Štítky Energetika, Strojírenství, Výzkum, Vývoj, Inovace

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.