Exportní šance

Německo: Známe dobře svého blízkého partnera? Češi tam investují víc než Číňané

thumbnail

Často se v poslední době hovoří o zpomalování třetí nejsilnější ekonomiky světa a největšího a nejdůležitějšího trhu Evropské unie. Skeptici dokonce varují před blížící se krizí. Podle nejaktuálnější predikce Spolkového ministerstva hospodářství má německá ekonomika letos vyrůst o půl procenta a podle mnichovského institutu Ifo z poloviny června o 0,6 %, což představuje deset let souvislého růstu. Na rok 2020 pak odborníci odhadují 1,5procentní růst. Myslíte, že to je perspektiva krize?

Štítky Německo

číst celý článek

Francii máme co nabídnoutA ona o to stojí

thumbnail

O tom, že je Francie pro české výrobce a poskytovatele služeb velmi zajímavý a perspektivní trh, nemůže být sporu. Vždyť jen co do objemu HDP je šestou největší ekonomikou na světě, žije v ní 65 milionů obyvatel, tedy potenciálních spotřebitelů, a představuje pětinu HDP eurozóny. Navíc patří mezi nejnavštěvovanější země světa: každoročně tam zavítá přes 90 milionů zahraničních turistů. A to je další potenciální trh především se spotřebním zbožím a službami.

Štítky Francie

číst celý článek

Itálie je na dosah ruky!Ale pozor na odlišnou mentalitu

thumbnail

Navzdory tomu, že v posledních letech Itálie nevykazuje velký ekonomický růst, je stále třetí největší ekonomikou eurozóny, osmou největší ekonomikou na světě a trhem se 62 miliony potenciálních klientů s velkou kupní silou, kteří jsou pro české firmy z geografického hlediska „na dosah ruky“. Vždyť do České republiky je to pro obyvatele města Udine na severu Itálie stejně daleko jako do hlavního města Říma!

Štítky Itálie

číst celý článek
1 22 37 38 39 40 41 42 43 63 84

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.