Jihoafrická republika

JAR fascinuje svou proměnlivostí i šancemi, které nabízí

thumbnail

The Rainbow Nation (Duhový národ), nazval kdysi Nelson Mandela lid Jižní Afriky, když hledal příměr pro neuvěřitelnou směsici jazyků, kultur, zvyklostí a tradic. Pro evropskou mentalitu nebývá tento svět snadno pochopitelný, a proto se pokusíme našim exportérům přiblížit alespoň v hlavních rysech potenciál a specifika nejvýznamnější a nejvyspělejší země afrického kontinentu.

Štítky Afrika, JAR

číst celý článek

Příležitosti pro české firmy v Jihoafrické republice

thumbnail

Energetika Vývoj na trhu energetiky směřuje k obnovitelným zdrojům. Nejčastěji jsou poptávány solární technologie a větrné elektrárny. V současné době Johannesburg řeší novou spalovnu a výrobu energie z druhotných surovin. Vodohospodářství Je všeobecně známo, že Jihoafrická republika se potýká s…

Štítky JAR

číst celý článek

Do Jižní Afriky vyvážíme víc než do Brazílie a Mexika

thumbnail

Podle analytiků je Afrika svým růstovým potenciálem poslední větší nadějí na rozhýbání světové ekonomiky. A je to právě Jihoafrická republika, která má největší surovinové předpoklady, schopnost absorbovat velkou část zahraniční produkce, a stát se tak tahounem hospodářského růstu v oblasti subsaharské Afriky. Zároveň představuje i bránu na jih subsaharského regionu.

Štítky Afrika, JAR

číst celý článek

FANS se vrací do Afriky

thumbnail

„Proniknout na africký trh je běh na dlouhou trať, plnou překážek, nástrah, zkoušek a zvratů, ale se silnou obchodní perspektivou,“ říká obchodní manažer akciové společnosti FANS pro toto teritorium Hakim Abdulla.

Štítky Afrika, Energetika

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.