Články se štítkem: Čína

Čína a dokumentační platby patří k sobě

Naše společnost se věnuje dovozu vysoce kvalitních e-cigaret a příslušenství od předních výrobců do České republiky. Od počátku roku 2009 dovážíme zboží také z Číny, kdy s čínským partnerem byly platební podmínky nastaveny na platbu předem. Objemy našich dovozů však kontinuálně rostou, a proto už delší dobu uvažujeme o jiných alternativách placení za zboží. Jaké jsou naše možnosti právě s ohledem na Čínu?

Štítky Finance, Čína

číst celý článek

Číňané chtějí být ohromeniSvětelné projekty plní přání na hranicích reality

thumbnail

Společnost Preciosa – Lustry s třísetletou tradicí na tuzemském trhu expanduje do celého světa. Křišťálové a skleněné produkty z Kamenického Šenova tak zdobí vstupní haly hotelů a rezidenčních staveb ve světových metropolích jakými jsou Dubaj, Moskva, Baltimore, a v neposlední řadě Hongkong. O podnikání na čínském trhu, charakteristických vlastnostech typického čínského zákazníka a aktuálně rozpracovaných projektech jsme si povídali s generálním ředitelem společnosti Pavlem Markem.

Štítky Čína, Sklářství, Design

číst celý článek

Kdo myslí jen na peníze, snadno se spálí

thumbnail

V Číně jsem si hledal partnera od roku 2002. Věřím ve vlastní úsudek. Stále jsem si ověřoval, zda protistrana sleduje stejný cíl. Když začala moc tlačit na peníze, ucouvl jsem. Nejdříve musíte mít vizi, jasno, čeho chcete dosáhnout, záměr rozpracovat a systematicky implementovat,“ říká generální ředitel a majitel Brano Group, viceprezident Svazu průmyslu a dopravy ČR Pavel Jiříček.

Štítky Čína, Strojírenství

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.