Články autora: Jozef Gáfrik

Chtěl jsem mít jen jednoho šéfa – sám sebe

thumbnail

Ondřej Zeman je finančním poradcem už deset let. V roce 2012 otevřel bankovní a poradenskou pobočku Partners market v Semilech, kde od té doby nabízí komplexní finanční služby pod jednou střechou. V celostátním srovnání dnes jeho pobočka patří mezi tři nejúspěšnější franšízy společnosti Partners.

číst celý článek

Nová služba pro komunikaci se zákazníky je určena i menším firmám

Přestože by se na první pohled mohlo zdát, že telekomunikační revoluci již máme za sebou, realita je přesně opačná. Telekomunikační služby procházejí bouřlivým vývojem. „Nové služby možná nejsou na první pohled na očích, ale pro náš každodenní život jsou a budou nesmírně důležité,“ říká v rozhovoru Petr Ryska, viceprezident pro firemní zákazníky společnosti Vodafone Česká republika.

číst celý článek

Z Istanbulu míříme dál na východ

thumbnail

I když se svět globalizuje, pronikání velkých potravinářských výrobců na trhy jednotlivých zemí tím není jednodušší. Je totiž specifikem tohoto odvětví, že producenti musí zohledňovat odlišné stravovací návyky jednotlivých národů. Plně to platí i o německé firmě Haribo. Není náhoda, že jeden ze svých nejnovějších závodů má v tureckém Istanbulu. Jak říká Rostislav Němec, vedoucí jejího obchodního zastoupení pro Česko a Slovensko, důvod je jednoduchý: podnik odtud chce zahájit velkou ofenzivu na trhy islámských zemí.

Štítky Turecko, Potravinářství

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.