Články autora: archiv Partners

Lucie Jurníčková: Chceme, aby byl český senior rentiérem, nikoli důchodcem

thumbnail

Letos v červnu se na našem trhu s penzijním spořením objevil nový subjekt – penzijní společnost Rentea, která je součástí finanční skupiny Partners. Jednu ze zákonem stanovených podmínek, a to, že počet účastníků u penzijní společnosti musí po uplynutí 24 měsíců ode dne zahájení provozu dosahovat alespoň 10 000, splnila za pouhé dva měsíce. Na další informace jsme se zeptali Lucie Jurníčkové, členky představenstva a produktové manažerky této penzijní společnosti.

Štítky Partners, Rentea

číst celý článek

Petr Skula: V Partners máme silnou společnou vizi

thumbnail

Světu vládnou protipandemická opatření, lidé i celé státy mění své chování. Mění se i způsob podnikání v oboru finančního poradenství? Doporučují nyní poradci Partners svým individuálním či firemním klientům nové strategie? „Vlastně ani ne,“ s klidem prohlašuje manažer Petr Skula, „dlouhodobě se snažíme připravovat klienty na nenadálé situace, takže většina z nich má vytvořené krátkodobé i dlouhodobé rezervy a dnes jsou za ně rádi.“

Štítky Partners

číst celý článek

O finančním poradenství a jazzu

thumbnail

Josef Uchytil má zajímavou minulost, která jej původně vedla zcela jiným směrem. Vystudoval Matematicko-fyzikální Fakultu Univerzity Karlovy v Praze, obor výpočtová matematika, a k tomu navíc Konzervatoř Jaroslava Ježka v oboru jazzová skladba. Hudba jej dovedla až na palubu zámořských lodí, kde v mládí vystupoval. Dnes hraje v nejrůznějších jazzových kapelách, protože hudba k jeho životu neodmyslitelně patří. Stejně tak jako finanční poradenství, ke kterému ho přivedla zodpovědnost k rodinnému životu, touha vrátit se z Prahy zpět do českého ráje a potřeba pocitu svobody.

Štítky Partners

číst celý článek

Tomáš Malkus: Baví mě pomáhat živnostníkům, které mají banky za rizikové

thumbnail

Tomáš Malkus je Dr. House přes hypotéky. Umí řešit případy, nad kterými jiní lámou hůl. A navíc ho to hodně baví. Po jedenácti letech sbírání zkušeností v největší finančně poradenské společnosti Partners, kde se stal přes půjčky na bydlení absolutní jedničkou se stovkami uzavřených smluv za zhruba 2,5 miliardy korun, si vloni otevřel vlastní franšízu zaměřenou právě na hypotéky.

Štítky Partners

číst celý článek

Martin Mašát: Kryptoměny jsou kasino

thumbnail

„Neexistují zaručené rady, jak rychle vydělat,“ říká ekonom finančně poradenské společnosti Partners Martin Mašát. Podle něj by se menší investoři neměli pouštět do oblastí, které dobře neznají. Investice do podílových fondů by měla být základem každého portfolia. A rodinám s dětmi doporučuje jako vhodnou dlouhodobou investici byt.

Štítky Partners

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.