Články autora: LIKO-S

Kolik stojí údržba živých staveb?

thumbnail

Česká rodinná firma LIKO-S nabízí instalaci zelených střech a stěn, které jsou nejen zajímavým okrasným prvkem, ale jsou i funkční a šetří peníze. Tato celoroční přírodní ozdoba, jež se díky masivnějšímu rozšíření stala cenově dostupnou, se může zdát náročná na údržbu, ale není to tak úplně pravda.

Štítky Environment, Stavebnictví

číst celý článek

Štíty na stolech a pultech vás neochrání

thumbnail

Pandemii covidu-19 vzala tento rok společnost LIKO-S jako výzvu a během dvou týdnů dokázala do prodeje uvést produkty řady LIKO-Safe Zone. Pomohly jí v tom dlouhodobé zkušenosti na předních pozicích evropského trhu s prosklenými příčkami, inovativními dotykovými stěnami, mobilními stěnami i akustickými řešeními. Díky vlastnímu vývojovému oddělení a silné exportní aktivitě po celém světě tak svým zákazníkům z řad investorů, developerů i architektů nabízí oporu a řešení podle aktuálních potřeb.

Štítky Inovace

číst celý článek

Ozeleňte si život

thumbnail

Zelené stěny a střechy nikdy nebyly dostupnější. Standardizované řešení, které přináší česká rodinná firma LIKO-S, je hotový produkt určený k samostatné instalaci. Tím zaniká potřeba spoléhat se na realizaci ze strany dalších firem, což v důsledku také šetří čas a výrazně snižuje náklady. Navíc LIKO-S jako první firma ve střední Evropě přišla s internetovým prodejem.

Štítky Environment

číst celý článek

Jak vyléčit byznys?LIKO-S prodává on-line

thumbnail

Potřebujete vyřešit problém videokonferencí, nejlépe bez starostí a co nejdříve? Řešení najdete v novém e-shopu rodinné společnosti LIKO-S. Výrobce interiérových příček, živých staveb nebo posuvných příček rozšířil nabídku interaktivních stěn o samostatné konferenční panely, které si zapojíte sami.

číst celý článek

Akustika z PET lahví

thumbnail

Dopřejte si klid při práci i na přemýšlení a myslete na zdraví. Pobyt v hlučném prostředí negativně ovlivňuje pozornost, a tedy i výkonnost pracovníků. Dobré řešení prostorové akustiky ve světě patří ke standardům kvalitních kanceláří i obytných prostor. U nás je stále až na posledním místě a řeší…

Štítky Environment, Stavebnictví, Nové technologie

číst celý článek

Naše inovace dokáží vyčnívat i ve světě

thumbnail

Česká rodinná firma LIKO-S ze Slavkova u Brna, která letos představila mediálně úspěšnou 1. živou halu na světě LIKO-Vo, demonstrovala nedávno inovativní a designová řešení tentokrát pro moderní kanceláře na dvou významných veletrzích najednou.

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.