Články se štítkem: Performia

Mårten Runow: Chceme v HR věci zjednodušovat

thumbnail

Co si pod tím představit? „Návrat k úplným základům, což může být položení těchto otázek: Umíte dělat dobře svou práci? Je na vás spoleh? Jste produktivní? Pokud ano, jste náš člověk,“ odpovídá Mårten Runow, zakladatel a majitel mezinárodní společnosti Performia, která už řadu let poskytuje firmám recept na to, jak mít v týmech jen produktivní lidi.

Štítky HR, Performia

číst celý článek

Gareth Jekel: Jsem Australan, v Austrálii žiju a podnikámAle myslím, že v Česku bych jednou mohl být doma

thumbnail

Mít ideály spojené s podnikáním je skoro nutnost. Když ale přijde nevyhnutelná fáze určitého zklamání, je důležité vědět, jak ji zvládnout. V tomto období Gareth Jekel, ředitel dvou naprosto odlišných australských společností, objevil zásadní věc. Pochopil, že je třeba dobře znát potenciál svých týmů a poznat, kdo je tím, kdo mu opravdu pomůže. Jak vidí svět australského byznysu a jak se v posledních letech tento prostor změnil?

Štítky Austrálie, Performia

číst celý článek

Pandemie přinesla do našich zemí víc solidarity, shodují se Belgičan a Nizozemky

thumbnail

Dvě země a tři odborníci na oblast náboru a hodnocení zaměstnanců. Belgičan s africkými kořeny Sénamé Agbossou a dvě kolegyně Nicoline Westerbeek a Bobbie Veen z Nizozemska si s námi povídali o situaci (nejen) na tamním pracovním trhu, ale také o tom, jak svou zemi vnímají a v čem se naše národy třeba odlišují. Všichni vedou místní pobočky společnosti Performia, která je mezinárodním expertem na budování úspěšných týmů.

Štítky Belgie, Nizozemsko, Performia

číst celý článek

Jak si udržet startupový entuziasmus?

thumbnail

Když se řekne start-up, nejspíš si představíte jednoho nebo pár nadšenců, kteří věří nějaké myšlence a snaží se ji uvést do života. Velkým hnacím motorem bývá to, že vidí, jak jejich nápad může potenciálním klientům v určitém ohledu pomoct, pobavit je nebo jim jiným způsobem zpříjemnit život. Díky této motivaci zdolávají první nemalé překážky spojené se začátky podnikání. V mnoha případech se ale tohle nadšení pro věc poté, co firma vyroste, úplně vytratí. Vypozorovali jsme dva hlavní důvody, proč se to děje.

Štítky Startupy, Performia

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.