Články se štítkem: SAE

Světová výstava poprvé na Blízkém východě

thumbnail

Letos je to poprvé, co se světová výstava bude konat v regionu Blízkého východu, Afriky a jižní Asie. A na tak široké a otevřené platformě poprvé v této oblasti, kdy racionalita převážila nad letitým nepřátelstvím. Spojené arabské emiráty nikdy neuznaly Izrael jako samostatný stát a izraelští občané nesmějí vstoupit na půdu Emirátů. Expo 2020 by mohlo umožnit obrovský posun v normalizaci bilaterálních vztahů mezi blízkovýchodními státy.

Štítky SAE, Blízký východ

číst celý článek

Podporu našich firem považuji za stěžejníV květnu je beru s sebou do Kanady

thumbnail

Pustit se do světa prodávat své výrobky nebo služby s lvíčkem za zády, tedy s podporou státu, je vždycky lepší než tam jít jako „sám voják v poli“. To vám potvrdí každý ze zkušených exportérů. A určitě dodá, že té podpory není nikdy dost. Na oficiální cesty začal v doprovodu podnikatelské mise jezdit také předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Radek Vondráček. Osvědčilo se to?

Štítky Podpora exportu, SAE, Kanada

číst celý článek

Blízký východ v obrazu anamorfních map

Region označovaný také jako Blízký východ nebo jihozápadní Asie se nachází na styku tří kontinentů. I díky příhodnému klimatu a dostatku sladké vody zde vznikly nejstarší civilizace a byla založena nejstarší města. Také se zde zrodila tři světová monoteistická náboženství – judaismus, křesťanství a…

Štítky Izrael, SAE, Blízký východ

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.