Články autora: David Formánek

Finanční stabilita je základem rozjezdu firem

thumbnail

Zářijové vydání TRADE NEWS každoročně reflektovalo jednu z významných událostí mezi firmami na tuzemském trhu, a sice Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně. Letošní koronavirová situace však bohužel znemožnila i toto tradiční setkání největších průmyslových hráčů u nás a v Evropě. Ale i když covid-19 ještě zdaleka nesložil zbraně, zdá se, že firmy znovu nabírají dech a některým se daří stejně či lépe než před krizí.

číst celý článek

Posilujme imunitu

thumbnail

O těžkostech, které nám všem přinesly uplynulé měsíce, by bylo zbytečné se znovu rozepisovat. Co ale nemohu opomenout, je nasazení a schopnost zvládnout těžké chvíle napříč celou naší společností. V tomto ohledu jsem hrdý na naše kolegy, kteří po celou dobu nouzového stavu poskytovali klientům služby v plné šíři a byli a jsou jim nadále nápomocni při řešení jejich finanční situace.Čas na změnu?

Štítky Nové technologie, KB

číst celý článek

V nouzi poznáš přítele

thumbnail

Optimistické prognózy, se kterými vstupovala naše ekonomika do letošního roku, zásadně ovlivnil a ještě ovlivní koronavirus COVID-19. Rychlost, s jakou dopadl nejen na celosvětové dění, ale i na globální ekonomiku, demonstruje provázanost a zranitelnost současného světa. Pro překonání tohoto nelehkého období je důležitý i zodpovědný přístup bank ke svým klientům.

Štítky KB

číst celý článek

KB jede na zelené vlněZávazek splněný o dva roky dříve!

thumbnail

Komerční banka v rámci skupiny Société Générale letos významně rozšířila svůj závazek týkající se klimatických změn a omezování globálního oteplování obecně. Od roku 2030 nebudeme poskytovat služby klientům, jejichž příjmy jsou z větší části orientovány na uhelný průmysl. Že to myslíme vážně, jsme dokázali tím, že jsme o dva roky dříve splnili závazek snížit financování výroby elektrické energie z uhlí na maximálně 19 %, který byl naplánován do konce roku 2020. Jako společensky odpovědná firma se chceme naplno věnovat projektům využívajícím nové technologie, které budou šetrnější k životnímu prostředí.

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.