Exportní šance

Příležitosti pro české firmy v Izraeli

thumbnail

Start-up Nation Inovativní zaměření izraelské ekonomiky znamená pro české firmy obrovskou příležitost ve spolupráci s izraelskými technologickými firmami — mezi Izraelem a Českou republikou dokonce platí dohoda o podpoře aplikovaného výzkumu. Izraelské hospodářství je navíc jedním z…

Štítky Izrael

číst celý článek

Středoevropské start-upy v Silicon Wadi

thumbnail

Stát Izrael jako světový lídr v oblasti moderních technologií je pro mnohé země inspirací. Zájem o spolupráci s Izraelem v této oblasti má i Visegrádská skupina. Prvním krokem byla nedávná realizace projektu „V4 Innovators in Israel“, v rámci něhož majitelé 28 českých, slovenských, polských a maďarských start-upů a inkubátorů absolvovali intenzivní program zaměřený na izraelský inovační ekosystém.

Štítky Izrael

číst celý článek

Chyba jako začátek změny

thumbnail

Naše společnost prošla vývojem jako mnoho jiných rodinných firem, které byly založeny z ničeho na začátku devadesátých let. Postupně jsme se vyvíjeli a učili. Především ze svých vlastních chyb. Nyní máme firmu, která v něčem vyniká, a takových je nás v České republice opravdu mnoho. To nejdůležitější, co jsme se však za ty roky naučili, je, že na začátku každé inovace se stane nějaká chyba, která pohne naším myšlením.

Štítky Environment

číst celý článek
1 22 42 43 44 45 46 47 48 63 84

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.