Články se štítkem: Austrálie

Letem světem – Austrálie a Nový Zéland

Austrálie Austrálie je 12. největší ekonomikou světa a patří k nejvyspělejším státům. Podle světového indexu konkurenceschopnosti je na 22. místě, čehož dosáhla například díky kvalitě zdravotnického sektoru, dosažitelnosti všech stupňů vzdělání na kvalitní úrovni, především však díky vyspělému…

Štítky Austrálie, Nový Zéland

číst celý článek

Austrálie - malý velký trh

thumbnail

I s relativně malým, třiadvacetimilionovým trhem je dvanáctou největší ekonomikou na světě a již třiadvacet let vykazuje nepřetržitý růst. Její velkou devízou je stabilní politické zázemí a vstřícné podmínky k podnikání. To jsou hodně silné argumenty na misce vah proti velké vzdálenosti a s tím spojené drahé logistice.

Štítky Austrálie

číst celý článek

O letadle s australským jménem

thumbnail

Sláva města Kunovice, proslulého tradiční jízdou králů, masopustem nebo hody, sahá mnohem dál než po hranice slováckého regionu. Celý svět zná letadla, jejichž vývoj a výroba zde mají pevné kořeny, na kunovickém letišti jich mnoho vzlétlo úplně poprvé. Jsme v Evektoru, firmě, která „vypustila na oblohu“ prototyp nového letounu EV-55 Outback. A přestože jej čeká ještě několik set hodin zkušebních letů a certifikace, už nyní s ním mají v Kunovicích velké plány a připravují jeho sériovou výrobu.

Štítky Letecký průmysl, Rusko, Brazílie, Nepál, Austrálie, Čína, Malajsie

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.