Články se štítkem: Nové technologie

Vývoj je krásné dobrodružství

thumbnail

Každá zakázka je rovnice plná známých i neznámých. „vývoj je natolik nepředvídatelný, že výsledný produkt se tomu původně zamýšlenému jen více či méně přibližuje,“ upozorňuje na podnikatelské riziko Jaromír Hvížďala, spolumajitel české rodinné firmy, která se řadí mezi světovou špičku ve vývoji a výrobě automatizovaných výrobních a montážních linek.

Štítky Nové technologie, Výzkum a vývoj, Rodinná firma

číst celý článek

Miroslav Hiršl: Správná banka je něco jako rodinný lékař

thumbnail

„Myslíme si, že jsme mistři improvizace, ale třeba Černohorci nás strčí do kapsy. Dokáží hotová kouzla, avšak dlouhodobé plánování a systematický přístup není zrovna jejich silná stránka. Zato si umí užívat života daleko víc než my. Stráví sice v práci méně hodin, ale přesto ji dokáží odvést dobře, protože vyhmátnou to podstatné a dají tomu prioritu. To mi bylo během mého čtyřletého působení v Podgorici hodně sympatické. Když totiž dvanáct let dojíždíte do Prahy z Hradce Králové a strávíte každý den minimálně dvě a půl hodiny v autě, pak vás každá porada, co nikam nevede, rozladí,“ začínáme netradičně nad obálkou našeho balkánského vydání rozhovor s Miroslavem Hiršlem, který se z pozice generálního ředitele a člena představenstva Société Générale Montenegro stal v srpnu členem představenstva Komerční banky zodpovědným za distribuční síť. Zdá se, že do čela KB přichází další zkušený praktik, který během více než dvaceti let poznal bankovní procesy skutečně skrz naskrz.

Štítky KB, Nové technologie, Černá Hora

číst celý článek

Okamžité platby nejsou vzdálenou hudbou budoucnosti

Naše společnost byla založena v roce 2013 a od té doby se dynamicky vyvíjí. Od počátku ale máme jasnou vizi – poskytovat profesionální služby v oblasti audiovizuální techniky a prostorové akustiky. Stejně tak jako dodržujeme termíny a rozpočty projektů pro naše klienty podle toho, jak je naceníme a naplánujeme, tak považujeme za samozřejmost, že hradíme naše závazky vůči dodavatelům i zaměstnancům včas. Někdy ale nastanou i situace, kdy potřebujeme zaplatit na poslední chvíli. Nabízí Komerční banka nějakou možnost zaplatit ještě v den zadání příkazu? Ing. Petr Vlček, ředitel společnosti AVT Group a.s.

Štítky Nové technologie, KB

číst celý článek

Komerční banka přichází s novinkami

Dasa Od roku 2018 KB postupně digitalizuje komunikaci s klienty. To znamená, že smlouvy některých produktů, jako jsou běžné účty nebo platební karty, je možné podepsat bez vytištění jediného listu papíru a na dálku jen s využitím internetového bankovnictví. Tato nově postavená „digitální dálnice“…

Štítky Nové technologie, KB

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.