Finance a pojištění

Radka Turková: Korporátní bankovnictví je moje srdcovkaMusí být založeno na důvěře a partnerství

thumbnail

Pokud budete brázdit tuzemské bankovní vody, nenajdete mnoho lídrů, kteří se bezmála třicet let pohybují v korporátním segmentu, tedy ve vztahu banka–firma, a cítí se při tom ve svém živlu. Radka Turková se vášní pro svou práci netají. Před necelým půlrokem převzala kormidlo korporátního a municipálního bankovnictví v Komerční bance.

Štítky Korporátní bankovnictví, Zelená strategie, KB

číst celý článek

Zelená dohoda pro Evropu může být příležitostí pro transformaci našeho průmyslu

thumbnail

Green Deal neboli Zelená dohoda pro Evropu je možná jedním z nejdůležitějších projektů představených Evropskou komisí od doby založení Evropské unie. Jejím cílem je stát se prvním klimaticky neutrálním kontinentem do roku 2050, zejména v reakci na negativní změny klimatu a zhoršující se stav životního prostředí. Co tato dohoda může přinést našim firmám?

Štítky Environment, EU, KB

číst celý článek

ČEB: Čtvrt století spolehlivým partnerem domácích vývozců

thumbnail

Nejistota v ekonomice roste, a pozornost domácích vývozců hledajících financování tedy častěji směřuje k České exportní bance (ČEB). Státem vlastněná instituce, která podporuje vývoz domácích firem do zahraničí, nyní pracuje na nových obchodních případech. ČEB je zde právě proto, aby i v nejisté době podpořila smysluplné projekty v rizikovějších teritoriích. Letos slaví pětadvacet let.

číst celý článek
1 11 12 13 14 15 16 17 21 31 41

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.