Finance a pojištění

Posilujme imunitu

thumbnail

O těžkostech, které nám všem přinesly uplynulé měsíce, by bylo zbytečné se znovu rozepisovat. Co ale nemohu opomenout, je nasazení a schopnost zvládnout těžké chvíle napříč celou naší společností. V tomto ohledu jsem hrdý na naše kolegy, kteří po celou dobu nouzového stavu poskytovali klientům služby v plné šíři a byli a jsou jim nadále nápomocni při řešení jejich finanční situace.Čas na změnu?

Štítky Nové technologie, KB

číst celý článek

Nový způsob zajištění plateb v rámci Evropy

Naše společnost dodává řadu produktů do evropských zemí. Doposud jsme s našimi zákazníky používali k zaplacení běžné bankovní převody. V důsledku epidemie koronaviru a jejího dopadu na hospodaření našich zákazníků však máme obavu, aby nedocházelo k opožděným platbám. Rádi bychom si platbu zajistili, ale nechceme se uchylovat k platbě dokumentárním akreditivem, který naši zákazníci nechtějí. Existuje pro naši situaci jiné vhodné řešení? Otakar Moťka, statutární ředitel společnosti Kavalierglass, a.s.

Štítky KB

číst celý článek

Lidé dávají přednost pojištění majetku před pojištěním zdraví

thumbnail

Dobře fungující pojistný trh umí některá témata, jako je problematika kybernetické bezpečnosti, klimatických změn a z nich vyplývající potřeba pojištění proti katastrofickým rizikům, předvídat. Sektor dívající se dopředu musí ale témata, kde může pomoci svým klientům, ale i státu, též aktivně přinášet, což se týká především soukromého zdravotního pojištění a pojištění dlouhodobé péče.

Štítky Pojištění, ČAP

číst celý článek

Budoucností je vývoj technologií a praktické know-how

thumbnail

Příběh klatovské společnosti K&K Technology mi připomněl jiné podobné, známé u nás z devadesátých let. O tom, jak se člověk vlastním umem a pílí vypracoval a vybudoval prosperující podnik. Takovým selfmademanem je i nynější předseda představenstva, který v roce 1991 použil jako záruku pro financování svůj vlastní rodinný dům a začal podnikat jako fyzická osoba „Kutil Václav – projektová kancelář“. A dnes stojí v čele holdingu, který má aktuálně k realizaci připraveny projekty za více než 300 milionů korun, k jejichž financování využije i záruční produkty od ČMZRB.

Štítky Inovace, Nové technologie, ČMZRB

číst celý článek
1 11 13 14 15 16 17 18 19 21 31 41

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.