Finance a pojištění

KB jede na zelené vlněZávazek splněný o dva roky dříve!

thumbnail

Komerční banka v rámci skupiny Société Générale letos významně rozšířila svůj závazek týkající se klimatických změn a omezování globálního oteplování obecně. Od roku 2030 nebudeme poskytovat služby klientům, jejichž příjmy jsou z větší části orientovány na uhelný průmysl. Že to myslíme vážně, jsme dokázali tím, že jsme o dva roky dříve splnili závazek snížit financování výroby elektrické energie z uhlí na maximálně 19 %, který byl naplánován do konce roku 2020. Jako společensky odpovědná firma se chceme naplno věnovat projektům využívajícím nové technologie, které budou šetrnější k životnímu prostředí.

číst celý článek

Když je projekt dobrý, způsob financování si najde i v energetice

„Téměř na všech energetických konferencích slyšíme, že investovat do energetiky se nevyplácí a investiční prostředí je tak nestabilní, že se v podstatě téměř žádné energetické zdroje stavět nedají. Jak se tato nejistota odráží v bankovnictví? Co momentálně patří mezi nejzajímavější rozvojové oblasti v energetice?“ Ladislav Seidler, jednatel společnosti Amper Generation, s.r.o

Štítky Energetika, KB

číst celý článek

Okamžité platbyPro placení ve dne i v noci

Na jaře jsme v této rubrice avizovali, že Komerční banka plánuje testovat okamžité platby v polovině roku 2019, aby je klientům nabídla na konci prázdnin. Svůj závazek jsme splnili a jsme rádi, že jsme se k této službě připojili v polovině srpna. Netrpělivě očekáváme další banky, které se připojí do konce letošního nebo na začátku příštího roku, aby tyto platby měly pro klienty co nejširší využití.

Štítky KB

číst celý článek
1 11 16 17 18 19 20 21 22 31 41

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.