Finance a pojištění

Inovace strojního vybavení je nekonečný proces

thumbnail

Lomnice nad Popelkou, městečko ležící na pomezí Českého ráje a Krkonoš, jehož okolí je protkáno sítí turistických a cyklistických tras i lyžařských terénů, v sobě ukrývá také řadu historických zajímavostí. Jednou z nich je tradice textilní výroby, která zde v minulosti byla silně zakořeněna. „Tkalcovský stav byl tehdy v každé chalupě. Dnes tu většinou zbyly jen polorozpadlé budovy továren podél řeky Jizery,“ vítá nás Josef Saska, jednatel společnosti TM Elitex, která v současné době inovuje své strojní vybavení za využití programu expanze od ČMZRB.

Štítky Strojírenství, Inovace, ČMZRB

číst celý článek

Jindřich Gazda: Nová postel pro IKEA přinesla velké změny

thumbnail

„K novým technologiím neodmyslitelně patří nové prostory, rozhodli jsme se proto i pro rekonstrukci části areálu firmy za využití programu expanze od ČMZRB,“ říká majitel bzenecké společnosti Unikov Steel Jindřich Gazda, když procházíme nově zrekonstruovanou výrobní halou, kterou v nejbližších dnech zaplní nové stroje. Impulzem pro uskutečnění rozsáhlé rekonstrukce výrobních, skladových i kancelářských prostor a nákupu nových technologií je příprava výroby na nový produkt pro firmu IKEA.

Štítky Inovace, Financování exportu, ČMZRB, Průmysl 4

číst celý článek

Infrastruktura jako páteř společnosti

thumbnail

Dobře fungující a moderní infrastruktura je základním předpokladem ekonomického rozvoje a zároveň kvalitnějšího života a spokojenosti obyvatel. Proto Komerční banka hrdě financuje projekty od výstavby silnic, mostů, dopravních systémů přes vozový park pro hromadnou dopravu po letiště, vodárny, vodovody, vodojemy, kanalizace, čistírny odpadních vod či zpracování komunálního odpadu. Ve svém portfoliu máme rovněž výrobu a přenos elektrické energie, elektronická komunikační zařízení či produktovody. A pokud se na téma infrastruktury podíváme v širším slova smyslu, řada našich klientů poskytuje vzdělávání, zdravotní a sociální služby, pečuje o rodiny či chrání obyvatelstvo. Spoluvytvářením této páteře občanské vybavenosti i my můžeme přispět k lepšímu světu, ve kterém chceme žít.

Štítky Afrika, Financování, KB

číst celý článek
1 11 18 19 20 21 22 23 24 31 41

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.