Články z regionu: Austrálie

thumbnail Austrálie thumbnail Nový Zéland

Příležitosti pro české firmy na Novém Zélandu

thumbnail

V příštích letech se předpokládá největší nárůst poptávky u oborů s vyšší mírou přidané hodnoty, jako jsou telekomunikace, výroba a distribuce elektrické energie, finančnictví a dále ve zpracovatelském průmyslu či turistickém ruchu. Perspektivní jsou také dodávky průmyslových strojů pro zemědělství nebo dodávky malých dopravních letadel a systémů lehké kolejové dopravy.

Štítky Nový Zéland

číst celý článek

Lubomír Dvořák: Buduji firmu pro své vnukyRád bych, aby zůstala světovou jedničkou

thumbnail

Víte, že existují rádiově řízené sekačky na trávu, které umí „tančit“? A že je vyvíjí a vyrábí česká rodinná firma z Pohledu u Havlíčkova Brodu? „Jsme držitelem několika světových a evropských patentů v různých strojních odvětvích na dálkově řízené svahové sekačky Spider,“ říká zakladatel a ředitel společnosti Lubomír Dvořák, držitel ocenění Česká hlava 2013 a strojař tělem i duší.

Štítky Rodinná firma, Strojírenství, Inovace, KB

číst celý článek

Letem světem – Austrálie a Nový Zéland

Austrálie Austrálie je 12. největší ekonomikou světa a patří k nejvyspělejším státům. Podle světového indexu konkurenceschopnosti je na 22. místě, čehož dosáhla například díky kvalitě zdravotnického sektoru, dosažitelnosti všech stupňů vzdělání na kvalitní úrovni, především však díky vyspělému…

Štítky Austrálie, Nový Zéland

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.