Rozhovory

Pouštím své révě hudbu a vytvářím harmonický svět

thumbnail

Vinař Alexandre Monmousseau nic nedělá jako ostatní a vždy hledá vlastní cestu. Zatímco všichni ve Vouvray u Loiry dělají vína šumivá, on se ve svém vinařství Château Gaudrelle specializuje na klidná vína. Zcela změnil postupy svého otce i dědečka a před několika lety se vrhl na biologické vinařství s využitím nejrůznějších alternativních metod včetně léčení révy hudbou.

Štítky Francie, Zemědělství, Potravinářství

číst celý článek

Make in India: Příslib lepšících se zítřků (s ručením omezeným)

thumbnail

Indie má letos růst nejrychleji z velkých ekonomik světa. Vládě premiéra Nárendry Módího se navíc daří krotit dlouhodobé strašáky, jako jsou inflace a deficit běžného účtu. Někteří experti proto potichu začínají spekulovat o tom, že země přebere od dýchavičné Číny pozici rozvíjejícího se hospodářského giganta číslo jedna. Podmínkou – nejen vítězství v těchto pomyslných dostizích, ale obecněji udržení současného kurzu – je pokračování započatých reforem, říká Paul Milon, investiční specialista hongkongské kanceláře BNP Paribas Investment Partners, který se zaměřuje na Indii, v exkluzivním rozhovoru pro TRADE NEWS.

Štítky Indie, Export

číst celý článek
1 17 34 44 45 46 47 48 49 50 66

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.