Články se štítkem: ČEB

České průtokoměry dobývají Latinskou Ameriku

thumbnail

Česká exportní banka se podílí na financování exportu elektromagnetických průtokoměrů. Spolupracuje totiž se společností Arkon Flow Systems, která tuto měřicí a regulační techniku vyváží do více než dvacítky zemí světa, mimo jiné i do Chile, Mexika, Kataru nebo Bahrajnu. Díky finanční podpoře ČEB dokázala již uskutečnit obchody za půl milionu eur.

Štítky Latinská Amerika, ČEB

číst celý článek

ČEB podporuje české zemědělce

Export českých firem, které se zabývají zemědělskou či potravinářskou výrobou, v posledních letech roste. Ať už jde o vývoz komodit, zemědělskou techniku či výrobní technologie, o české dodavatele mají v zahraničí zájem. Tohoto trendu si je vědoma i Česká exportní banka (ČEB), která za dobu své existence podpořila agrární export ve výši 2,7 miliardy korun.

Štítky Podpora exportu, Potravinářství, Zemědělství, ČEB

číst celý článek

V Indii má šanci pouze zkušený vývozceČEB může jeho úspěch podpořit

Víme, že Indie má o rozvíjení ekonomických vztahů s Českou republikou dlouhodobý zájem. Podle České exportní banky jsou prozatím nejvíce poptávanou exportní komoditou stroje a dopravní prostředky, velký potenciál má však také letecký průmysl. Na otázky spojené s indickým trhem a z něj vyplývajícími možnostmi pro české exportéry odpovídal Miloš Welser, vedoucí oddělení Speciální projekty a mezinárodní akvizice.

Štítky Indie, Podpora exportu, ČEB, Letecký průmysl

číst celý článek

Malé a střední podniky v hledáčku ČEB

Česká exportní banka (ČEB) v roce 2015 podepsala přes čtyřicet smluv v objemu přesahujícím čtyři miliardy korun. Zároveň se více soustředila na podporu exportu českých menších a středně velkých firem, snažila se teritoriálně diverzifikovat a pomáhat českým exportérům prosadit se na nových trzích. Dařilo se jí i efektivně vypořádávat s problematickými úvěry zděděnými z let 2007 až 2011.

Štítky Podpora exportu, ČEB, MSP

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.