Články se štítkem: USA

Miroslav Hošek: Nabízejte unikátní příběh, ne produkt

thumbnail

„Souhlasím s názorem, že pouze v Americe můžete být tím, kým opravdu chcete. USA jsou vlastně jakási zmenšenina a odraz celého světa. Neexistuje totiž jedna Amerika, ale mnoho a vy si můžete vybrat tu svou,“ tvrdí úspěšný americký byznysmen Miroslav Hošek. Už třináct let šéfuje potravinářské firmě AFP, která sídlí v Pensylvánii.

Štítky USA

číst celý článek

Jiří Kratochvíl: Ve Státech se problémy řeší, v Evropě přijmeme další směrnici, aby problém nenastal

thumbnail

O americkém keep smiling, registracích a evropských směrnicích za každou cenu jsme si povídali s Jiřím Kratochvílem ze společnosti Cayman Pharma. Ta jako jediná u nás umí vyrobit aktivní farmaceutické substance na prostaglandinové bázi, které ve výsledku pomáhají například při léčbě plicní hypertenze nebo zeleného zákalu. Ve světě je přitom takových firem pět. Se Spojenými státy ji spojuje také její mateřská společnost – Cayman Chemicals v michiganském Ann Arboru.

Štítky USA, Registrace, Farmaceutický průmysl

číst celý článek

USA: Kdy jindy než teď?Máme na víc

thumbnail

Trh Spojených států amerických byl, je a do budoucna zůstane jedním z největších trhů světa. Není to dáno pouze jeho rozlohou ani počtem obyvatel, které obsluhuje, ale jeho spotřebním nastavením. Federace, její jednotlivé státy, firmy, ale i samotní obyvatelé jsou zvyklí investovat, žít s půjčkami, mít skvělý servis a hlavně všechno dostat a zařídit rychle. A podle nás dosud nebyla lepší doba na to upřít sem svou exportní pozornost.

Štítky USA, Podpora exportu, CzechTrade

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.