Články se štítkem: kb

Okamžité platby nejsou vzdálenou hudbou budoucnosti

Naše společnost byla založena v roce 2013 a od té doby se dynamicky vyvíjí. Od počátku ale máme jasnou vizi – poskytovat profesionální služby v oblasti audiovizuální techniky a prostorové akustiky. Stejně tak jako dodržujeme termíny a rozpočty projektů pro naše klienty podle toho, jak je naceníme a naplánujeme, tak považujeme za samozřejmost, že hradíme naše závazky vůči dodavatelům i zaměstnancům včas. Někdy ale nastanou i situace, kdy potřebujeme zaplatit na poslední chvíli. Nabízí Komerční banka nějakou možnost zaplatit ještě v den zadání příkazu? Ing. Petr Vlček, ředitel společnosti AVT Group a.s.

Štítky Nové technologie, KB

číst celý článek

Komerční banka přichází s novinkami

Dasa Od roku 2018 KB postupně digitalizuje komunikaci s klienty. To znamená, že smlouvy některých produktů, jako jsou běžné účty nebo platební karty, je možné podepsat bez vytištění jediného listu papíru a na dálku jen s využitím internetového bankovnictví. Tato nově postavená „digitální dálnice“…

Štítky Nové technologie, KB

číst celý článek

Všechny účty přes jedno přihlášení aneb Co je to SogecashWeb

„Jsme česká importní společnost a zabýváme se dodávkami technologií pro vstřikování plastů a automatizaci výroby. Díky rozvoji obchodu jsme v minulosti založili dceřiné společnosti na Slovensku a v Polsku. Finanční dohled nad těmito závody probíhá z ČR. Hledáme jedno internetové bankovnictví, ve kterém bychom mohli sledovat účty a autorizovat platby všech společností zároveň pod jedním heslem. Co byste nám doporučili?“ Ing. Boris Lucký, jednatel společnosti Mapro spol. s r. o.

Štítky Nové technologie, KB

číst celý článek

Komerční banka je „doma“ i v Indonésii a Thajsku

thumbnail

Sdružení národů jihovýchodní Asie (ASEAN) a jeho členské státy představují pro české firmy významný trh s velkým potenciálem obchodní spolupráce. Export z České republiky do zemí ASEAN v posledních letech převyšoval 20 miliard korun ročně a možnosti tohoto regionu nejsou ještě zdaleka vyčerpány. Komerční banka, člen finanční skupiny Société Générale, má bohaté zkušenosti s podporou českých vývozců v jejich exportních obchodních aktivitách po celém světě. Díky široké mezinárodní síti poboček mateřské společnosti má přímý přístup k hlubší a podrobnější informaci o lokálním trhu a podnikatelském prostředí v zemi kupujícího. V teritoriu jihovýchodní Asie je přítomna prostřednictvím poboček Société Générale například v Indonésii a Thajsku.

Štítky Indonésie, Thajsko, KB

číst celý článek

Zlin znovu dobývá „Latinku“

thumbnail

Slávu českého leteckého průmyslu šířil v Latinské Americe Jan Antonín Baťa už ve třicátých letech minulého století. Zdálo by se tedy, že s takovou referencí v kapse není dnes žádný kumšt prodávat na tomto kontinentu sportovní letadla. Sama tradice ale ještě nikoho ve hře světové konkurence neudržela. A v tomto případě nechybělo málo a bylo by po ní.

Štítky Latinská Amerika, Letecký průmysl, KB, Baťa

číst celý článek

Do Afriky necválejte jako splašený kůňTrpělivost zde víc než jinde růže přináší

thumbnail

Georges Wega, nynější generální ředitel Société Générale v Senegalu, měl kromě této země možnost žít také v Nigérii a Kamerunu – a pracovat v mnoha dalších regionech Afriky. Říká, že africké země se od sebe navzájem velmi liší, ale co mají z větší části společného, to jsou především dynamické, mladé a stále rostoucí populace, značné nerostné zdroje a jisté překážky v oblasti infrastruktury. Tato kombinace představuje podle jeho slov pro každou firmu jedinečnou obchodní příležitost. Povídali jsme si s ním po jeho vystoupení na konferenci za obchody do Afriky, kterou pořádala Komerční banka.

Štítky Afrika, KB, Finance

číst celý článek
1 7 12 15 16 17 18 19 20 21 23

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.