Profiliga firem

Etiketa by měla být třešinkou na dortu

thumbnail

Profesionálně navržená a vyrobená etiketa může znásobit vaše zisky. Pokud se vám totiž jejím prostřednictvím podaří nastavit správnou komunikaci se spotřebitelem, máte vyhráno. Současné technologické možnosti vám přitom dávají mnohem více výrazových prostředků než jen kvalitní grafiku a papír.

Štítky Potravinářství

číst celý článek

Dobré víno je povedený sňatek přírody a člověka

thumbnail

Nic nespojuje člověka s krajem tak jako požitek z vína, které má původ v jeho zemi a které je prosluněno jeho sluncem, píše se u jedněch dveří Louckého kláštera ve Znojmě a můj průvodce místním vinařským muzeem a sklepy, ředitel společnosti Znovín Znojmo Pavel Vajčner, k tomu poznamenává: „Člověk by měl jíst a pít to, co se zrodilo v kraji, kde žije. Jsme vyznavači terroiru, autentičnosti, to se o nás ví.“

Štítky Potravinářství

číst celý článek

Umíme nabídnout i velké investiční celky

thumbnail

Negativní dopady globální krize se nevyhnuly ani energetice, a tak se také velcí hráči začali zajímat o zakázky, které dříve opomíjeli. Nejen ve výrobě a distribuci elektřiny, ale i v teplárenství se dostávají k novým příležitostem obtížně. O vyostřeném konkurenčním boji ví své také inženýrsko-dodavatelská společnost EGEM.

Štítky Energetika

číst celý článek

Díky bioelektrárnám jsme krizi nezažili

thumbnail

Průmyslové parní turbíny patří mezi perspektivní segment energetiky i v současném období ekonomického útlumu. ,,Rostoucí zájem o tato zařízení v tuzemsku i v zahraničí je určitou zárukou naší firemní stability již několik let. Navíc se snažíme obrátit i zdánlivá negativa ve svůj prospěch,“ říká generální ředitel společnosti PBS Energo Karel Jelínek.

Štítky Energetika

číst celý článek

Afrika slibuje nejvyšší investiční návratnost

thumbnail

Podle Francoise Ndengweho z African Advisory Board se lze v Africe prosadit poměrně snadno. A co víc, byznysmeni tam mají zajištěnu nejvyšší návratnost investic na světě. I když je africký trh pořád ještě doménou levných asijských výrobců, Afričané si pamatují, že Česká republika je průmyslovou zemí, a zajímají se o její výrobky, například o traktory Zetor, tvrdí odborník.

Štítky Afrika, Irák, Makedonie, Srbsko

číst celý článek
1 13 24 36 41 42 43 44 45 46 47

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.