Rozhovory

Svítíme intenzivněji a šetříme

thumbnail

Před dvěma lety proběhla v jedné ze čtyř průmyslových hal české dceřiné firmy Dieffenbacher v Brně zdánlivě nenápadná změna: běžné halogenové osvětlení nahradila moderní LED svítidla. Jedním z hlavních impulzů k tomuto rozhodnutí byla samozřejmě slibovaná úspora elektrické energie a bezporuchový provoz nových svítidel. Ukázalo se však, že to přineslo i další benefity. Právě o tom jsme hovořili s generálním ředitelem Miroslavem Jopkem.

Štítky Energetika, Environment, Inovace

číst celý článek

Moje firma nikdy nevyhlašovala výběrové řízení

thumbnail

Stavební inženýr Jiří Petrák pracoval řadu let na Středním východě ve službách českých i nadnárodních firem a jako expert mezinárodních organizací. Tvrdí, že absolventi oboru stavební inženýrství ČVUT měli a mají ve světě vynikající renomé a nadnárodní společnosti se o ně velmi zajímají. Nedostatky při budování infrastruktury v Česku spočívají především v nekoncepčnosti přípravy a nekvalitě při realizacích.

Štítky Stavebnictví, Blízký východ

číst celý článek
1 17 34 50 58 59 60 61 62 63 64 66

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.