Články se štítkem: KB

Okamžité platbyPro placení ve dne i v noci

Na jaře jsme v této rubrice avizovali, že Komerční banka plánuje testovat okamžité platby v polovině roku 2019, aby je klientům nabídla na konci prázdnin. Svůj závazek jsme splnili a jsme rádi, že jsme se k této službě připojili v polovině srpna. Netrpělivě očekáváme další banky, které se připojí do konce letošního nebo na začátku příštího roku, aby tyto platby měly pro klienty co nejširší využití.

Štítky KB

číst celý článek

Obráběcí stroje ze Zlína si získaly ve světě důvěruSázka na tradici a potenciál přináší ovoce

thumbnail

„Když jsme se rozhodovali, zda ZPS koupíme, měli jsme za sebou už deset let poměrně úzké spolupráce, znali jsme jeho prostředí i potenciál,“ konstatuje generální ředitel firmy TAJMAC-ZPS Michele Tajariol. „Šlo o rodinné rozhodnutí a my jsme věděli, že buďto uspějeme, nebo přijdeme o klíčového dodavatele.“ Milánský TAJMAC-MTM měl s tehdejším ZPS dlouholeté aktivní obchodní vztahy, nakupoval od zlínského výrobce obráběcí stroje a podílel se na jejich vývoji.

Štítky Strojírenství, Inovace, Itálie, KB

číst celý článek

David Formánek: Ve vztahu s firemním klientem nás stroje nenahradí

thumbnail

Povedou nové technologie k větší životní spokojenosti a štěstí? Stanou se ti, kteří už nebudou muset pracovat a ani pro ně práce nebude, šťastnými v obklopení virtuální realitou? Pokud se těmito otázkami nebudou důsledně zabývat vědci a politici, brzy je nastolí společnost sama. I o tom jsme si povídali v předvečer největšího strojírenského svátku s Davidem Formánkem, šéfem korporátního a investičního bankovnictví Komerční banky.

Štítky KB, Nové technologie, digitalizace, MSP

číst celý článek

Zdeněk Kejval: Leasing – financování, které jde s dobou

thumbnail

Úvěr nebo leasing? Do branky, nebo jinam? Jak pojistit co nejvýhodněji? Otázky, ktreré provázejí každý investiční záměr a na které přitom není jednoznačná odpověď. Mnohdy může být překvapivá. Například úvěr s dotační podporou poskytují nejen banky, ale také leasingové společnosti. Hovoříme se Zdeňkem Kejvalem, ředitelem pro strategii a marketing Société Générale Equipment Finance (SGEF), která patří mezi přední finanční společnosti v České republice a na Slovensku.

Štítky KB

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.