Články se štítkem: KB

Radka Turková: Korporátní bankovnictví je moje srdcovkaMusí být založeno na důvěře a partnerství

thumbnail

Pokud budete brázdit tuzemské bankovní vody, nenajdete mnoho lídrů, kteří se bezmála třicet let pohybují v korporátním segmentu, tedy ve vztahu banka–firma, a cítí se při tom ve svém živlu. Radka Turková se vášní pro svou práci netají. Před necelým půlrokem převzala kormidlo korporátního a municipálního bankovnictví v Komerční bance.

Štítky Korporátní bankovnictví, Zelená strategie, KB

číst celý článek

Chytrá města jsou zelená

thumbnail

Dnešní technologicky vyspělá civilizace klade při svých aktivitách stále vyšší nároky na ekologickou udržitelnost a vhodnost pro místní klimatické podmínky. V rytmu doby tepe i srdce loni založené společnosti Envilope, jejímž posláním je vyhledávat a vyvíjet řešení pro stavebnictví, která spolupracují s přírodou. U mladé firmy s krátkou historií hraje přitom důležitou úlohu i podpora banky.

Štítky Environment, KB

číst celý článek

Zelená dohoda pro Evropu může být příležitostí pro transformaci našeho průmyslu

thumbnail

Green Deal neboli Zelená dohoda pro Evropu je možná jedním z nejdůležitějších projektů představených Evropskou komisí od doby založení Evropské unie. Jejím cílem je stát se prvním klimaticky neutrálním kontinentem do roku 2050, zejména v reakci na negativní změny klimatu a zhoršující se stav životního prostředí. Co tato dohoda může přinést našim firmám?

Štítky Environment, EU, KB

číst celý článek

Kde získat finance nejen na inovaceBanka pomůže najít i vhodné projekty

Naše společnost se zabývá povrchovými úpravami odlitků zejména pro německé slévárny. V rámci dlouhodobé snahy o maximální efektivitu zvažujeme investice do inovací ve výrobním procesu, pořízení pokročilých výrobních technologií a také další snižování energetické náročnosti našeho provozu včetně technologických linek. Jaké existují v tomto směru dotační nebo jiné podpory? Může nám banka pomoci vybrat a nadefinovat vhodné projekty z našeho plánu investic a obnovy majetku? Mgr. Olga Kupec, Ph.D., majitelka a jednatelka společnosti Abydos, s.r.o.

Štítky KB, Finance, Inovace

číst celý článek
1 6 8 9 10 11 12 13 14 17 22

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.