Články se štítkem: KB

We.tradeV jednoduchosti je krása

Elektronický portál we.trade již využíváme téměř rok a stejně tak náš tuzemský obchodní partner. Na tomto způsobu vypořádání si ceníme především jednoduchosti a bezpečnosti. A musím dodat, že registrace do portálu byla zcela zdarma. Naší firmě nahradil složité jištění platby směnkou od našeho odběratele. Zajímalo by nás, ve kterých dalších situacích je možné we.trade využít jak v ČR, tak v zahraničí? Ing. Ivan Petránek, finanční ředitel-prokurista společnosti Igepa velkoobchod papírem spol. s r. o.

Štítky ICT, KB

číst celý článek

Printed circuit boards, consulting teams and ApollonGatema customers expect speed, support and stability

thumbnail

To secure your position and diversify risk is a must for any company in today’s ever-changing business environment. The Boskovice-based Gatema has three main pillars of their activity. First, they provide companies from various industries with their Helios ERP systems. Second, they supply prototypes of printed circuit boards for electronics and electrical engineering manufacturers in record time, and last but not least, they develop the Apollon medical audiovisual system for healthcare. On top, they always add enthusiasm, empathy and innovation into the mix for their customers.

Štítky Elektrotechnika, IT, Zdravotnictví, KB

číst celý článek

Jiří Stix: Sázka na pestrost výrobního portfolia se nám vyplatila

thumbnail

„Před rokem jsem si nedovedl představit, jak se naše společnost dokáže vyrovnat s tolika proměnnými, které nemůže předem ovlivnit. Dnes snad už mohu říct, že se nás covid díky kázni a nasazení pracovníků nijak zásadně nedotkl, což je patrné i na našich hospodářských výsledcích. Loni jsme sice v porovnání s rokem 2019 poklesli v tržbách, ale hospodářský výsledek vzrostl,“ vzpomíná na turbulentní rok plný nenadálých překvapení obchodní ředitel Prefy Brno Jiří Stix.

Štítky Stavebnictví, KB

číst celý článek

Hledáte nové investiční příležitosti?Jednou z možností je financování developerských projektů

thumbnail

V současné době někteří podnikatelé v rámci svých obchodních aktivit zvažují investovat část volných finančních prostředků do sektoru real estate. Konkrétně do nově vznikajících developerských projektů. O tom, jaké možnosti trh nabízí, hovoříme s Milanem Dembowským, ředitelem Financování realitních obchodů Komerční banky.

Štítky Investice, KB

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.