Články autora: Vlasta Piskačová

Plošné spoje, týmy konzultantů a ApollonZákazníci firmy Gatema očekávají rychlost, podporu i stabilitu

thumbnail

Stát na „jedné noze“ nemusí být v rozhoupaném podnikatelském prostředí zcela bezpečné. Boskovická společnost Gatema jistí svůj balanc hned třemi opěrnými body: firmám z nejrůznějších odvětví dodává ERP systémy Helios, pro výrobce elektroniky a elektrotechniky umí v rekordním čase zajistit prototypy desek plošných spojů a pro zdravotnictví má audiovizuální systém Apollon. Svým zákazníkům přidává vždycky něco navíc: nadšení, empatii a inovativnost.

číst celý článek

Printed circuit boards, consulting teams and ApollonGatema customers expect speed, support and stability

thumbnail

To secure your position and diversify risk is a must for any company in today’s ever-changing business environment. The Boskovice-based Gatema has three main pillars of their activity. First, they provide companies from various industries with their Helios ERP systems. Second, they supply prototypes of printed circuit boards for electronics and electrical engineering manufacturers in record time, and last but not least, they develop the Apollon medical audiovisual system for healthcare. On top, they always add enthusiasm, empathy and innovation into the mix for their customers.

Štítky Elektrotechnika, IT, Zdravotnictví, KB

číst celý článek

Karel Mareček: Z Buchlovic míříme do vesmíru

thumbnail

Jen stěží bychom hledali odvětví, ve kterém nenajde uplatnění přístroj na měření tlaku a výšky hladiny kapalin. Tyto měřiče jsou nezbytné pro potravinářský, chemický, papírenský průmysl, farmacii, medicínská zařízení, energetiku a plynárenství, nejrůznější stroje a samozřejmě pro sféru vodního hospodářství. Společnost BD SENSORS má na svém kontě 80 typů měřičů tlaku ve více než 50 tisících variantách! A pokud si ani pak zákazník nevybere, poskytuje speciální řešení „na míru“ v malých sériích.

Štítky Inovace, space, Japonsko, Průmysl 4, digitalizace

číst celý článek

Korunka jako začátek cesty kolem světa

thumbnail

Návštěva společnosti Šenýr Bijoux v Jablonci nad Nisou by pravděpodobně pro nejednu dívku či ženu znamenala splnění tajného přání. Kde jinde se vám poštěstí spatřit hned několik třpytivých korunek královen krásy najednou, prohlédnout si je zblízka či dokonce vyzkoušet?

Štítky Čína, CzechTrade

číst celý článek

Obráběcí stroje ze Zlína si získaly ve světě důvěruSázka na tradici a potenciál přináší ovoce

thumbnail

„Když jsme se rozhodovali, zda ZPS koupíme, měli jsme za sebou už deset let poměrně úzké spolupráce, znali jsme jeho prostředí i potenciál,“ konstatuje generální ředitel firmy TAJMAC-ZPS Michele Tajariol. „Šlo o rodinné rozhodnutí a my jsme věděli, že buďto uspějeme, nebo přijdeme o klíčového dodavatele.“ Milánský TAJMAC-MTM měl s tehdejším ZPS dlouholeté aktivní obchodní vztahy, nakupoval od zlínského výrobce obráběcí stroje a podílel se na jejich vývoji.

Štítky Strojírenství, Inovace, Itálie, KB

číst celý článek
1 2 3 4 6 7

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.