Profiliga firem

Létání je hrou, vášní i životním stylem

thumbnail

O tom, jak létání osvobozuje ducha i mysl, ví své i Pavel Toman, který je manažerem pro zahraniční obchod v jihlavské firmě Skyleader. Hovořili jsme spolu v místě, kde nová ultralehká letadla této značky vznikají a za asistence zkušeného týmu získávají „do vínku“ vlastnosti, o nichž se již přesvědčili fanoušci létání v mnoha zemích světa.

Štítky Letecký průmysl

číst celý článek

FANS se vrací do Afriky

thumbnail

„Proniknout na africký trh je běh na dlouhou trať, plnou překážek, nástrah, zkoušek a zvratů, ale se silnou obchodní perspektivou,“ říká obchodní manažer akciové společnosti FANS pro toto teritorium Hakim Abdulla.

Štítky Afrika, Energetika

číst celý článek

Zdeněk Stuchlík: Díky projektům v Africe a na Středním východě čekáme další růst výroby

thumbnail

„Přestože se ještě před pěti šesti lety tvrdilo, že hromadné dálkové ovládání je mrtvé a na jeho místo nastupují chytré elektroměry, zůstává tento systém v inovovaných verzích stále žádaný. Pro naši společnost jde o nejdéle vyráběný a stále velmi úspěšný produkt,“ říká Zdeněk Stuchlík, generální ředitel tradičního výrobce měřicích a řídicích systémů pro energetiku, společnosti ZPA Smart Energy.

Štítky Elektrotechnika, Energetika, Afrika, Střední východ

číst celý článek

Česká chemie poráží konkurenci ekologickými inovacemi

thumbnail

„Konkurence je těžká všude, v Asii snad o to víc, že tam působí mnoho lokálních výrobců pigmentů. Tam nám však hraje do karet kvalitní produkt, který je o úroveň výš. Našimi konkurenty jsou tak spíše nadnárodní společnosti než asijští producenti,“ říká Michal Vondrášek, jeden z nejzkušenějších prodejců pardubické společnosti Synthesia.

Štítky ASEAN, Chemický průmysl

číst celý článek
1 12 24 32 33 34 35 36 37 38 46

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.