Profiliga firem

Pouštím své révě hudbu a vytvářím harmonický svět

thumbnail

Vinař Alexandre Monmousseau nic nedělá jako ostatní a vždy hledá vlastní cestu. Zatímco všichni ve Vouvray u Loiry dělají vína šumivá, on se ve svém vinařství Château Gaudrelle specializuje na klidná vína. Zcela změnil postupy svého otce i dědečka a před několika lety se vrhl na biologické vinařství s využitím nejrůznějších alternativních metod včetně léčení révy hudbou.

Štítky Francie, Zemědělství, Potravinářství

číst celý článek

Francie, země agrotechnice zaslíbená

thumbnail

„Vždy jsme považovali za zásadní dostát svým slibům. Po více než patnácti letech spolupráce s několika francouzskými společnostmi máme důvody si myslet, že již známe mentalitu francouzských partnerů. Pro naše vztahy je dobré, že obě strany ví, co mohou od partnera očekávat,“ říká Josef Ťulpík, zakladatel a majitel jednoho z našich největších výrobců zemědělské a komunální dopravní techniky.

Štítky Zemědělství, Potravinářství, Strojírenství, Francie

číst celý článek

Zpočátku si z nás dělali legraci

thumbnail

Česko je kolébkou řady start-upů, avšak jen nepatrná část z nich se úspěšně dožije pěti let. Nejúspěšnější jsou ty z oblasti IT, přesto to však neznamená, že se mohou prosadit jen sofistikované produkty. Takovou bílou vránou je třeba společnost Mixit.cz – internetový obchod s produkty zdravé výživy „na míru“.

Štítky Potravinářství, Mladý byznys

číst celý článek

Indičtí výrobci se v mnohém vyrovnají evropským

thumbnail

Společnost Nerezové materiály se sídlem v Uherském Hradišti se etablovala na českém trhu v době, kdy přicházela krize, a to se záměrem působit regionálně a obsluhovat pouze zákazníky z nejbližšího okolí. Díky skvělému servisu se však rychle rozrůstala a postupně se propracovala na pozici druhého největšího dodavatele nerezové oceli v Česku. „Naší filozofií vždy bylo poskytnout zákazníkům dokonalý servis, a dát jim tak výhodu při získávání zakázek. Jejich úspěch je pak i naším úspěchem,“ vysvětluje Josef Malár, který firmu před deseti lety založil společně se svým bratrem.

Štítky Indie

číst celý článek

Chcete být v Indii jedničkou?Nelitujte času a peněz na osobní kontakty

thumbnail

„Těžkosti se objevily zhruba po deseti letech úspěšné spolupráce, když náš indický partner prodal většinový podíl ve společnosti nadnárodní firmě. Do té doby bezproblémový vztah s místní rodinnou firmou na výrobu pomocných materiálů pro slévárenský průmysl dostal vážné trhliny. Proto jsme se s indickým společníkem rozhodli založit vlastní prodejní pobočku ve městě Puné,“ vzpomíná Boris Láník na pět let starou událost, která významně zasáhla do působení jihomoravské společnosti na indickém trhu.

Štítky Indie

číst celý článek

Obchod v Indii za šest měsíců

thumbnail

Kvalifikovaný poradce při nákupu investičních kovů. Tak zná Safinu z médií široká veřejnost. Česká společnost s více než stopadesátiletou tradicí však patří již patnáct let také mezi exportéry úspěšně expandující do Evropy, Ameriky a Asie. Například v Indii už několik let úspěšně působí v oblasti platinových výrobků především pro výrobu tepelných snímačů.

Štítky Indie, Podpora exportu, Zdravotnická technika

číst celý článek
1 12 24 27 28 29 30 31 32 33 35 46

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.