Články z regionu: Evropa

thumbnail Německo thumbnail Francie thumbnail Chorvatsko thumbnail Turecko thumbnail Švédsko thumbnail Makedonie thumbnail Norsko thumbnail Finsko thumbnail Dánsko thumbnail Česká republika thumbnail Švýcarsko thumbnail Island thumbnail Ukrajina thumbnail Velká Británie thumbnail Irsko thumbnail Belgie thumbnail Nizozemsko thumbnail Lucembursko thumbnail Lichtenštejnsko thumbnail Slovensko thumbnail Rakousko thumbnail Polsko thumbnail Maďarsko thumbnail Itálie thumbnail Španělsko thumbnail Rumunsko thumbnail Bulharsko thumbnail Srbsko thumbnail Bosna a Hercegovina thumbnail Černá Hora thumbnail Bělorusko thumbnail Moldavsko thumbnail Kazachstán thumbnail Slovinsko thumbnail Estonsko thumbnail Litva thumbnail Lotyšsko

Jan Juchelka: Přebírám banku v době, kdy je silná

thumbnail

Nový generální ředitel Komerční banky Jan Juchelka říká, že přebírá žezlo v době, kdy banka dlouhodobě potvrzuje svou vůdčí pozici v českém finančním sektoru a je silná. A hned dodává, že za její dobrou kondicí vidí spokojené prosperující klienty a profesionální práci zaměstnanců. První Čech v této funkci od doby, kdy Komerční banku koupila francouzská Société Générale (SG), použil během našeho rozhovoru pro TRADE NEWS spojení „spokojený klient“ ještě několikrát.

Štítky Nové technologie, MSV, MSP, Německo, KB

číst celý článek

Být, či nebýt jen subdodavatelem, to je to, oč tu běží

thumbnail

Jak je na tom současný český průmysl? Dokážeme se přiblížit evropské a světové špičce, nebo tam už dokonce v mnoha případech jsme? Jsme schopni dohnat v životní úrovni Německo, a co pro to můžeme udělat? I o tom jsme u kulatého stolu mluvili se dvěma zakladateli a majiteli úspěšných českých rodinných firem: Ladislavem Vernerem z lanškrounské Somy a Liborem Musilem ze slavkovského LIKO-Su. Oba dokázali v průběhu čtvrtstoletí vybudovat mezinárodně respektovanou firmu, každý v jiném oboru a vlastní cestou.

Štítky Německo, Export, Strojírenství

číst celý článek

Role národní rozvojové banky přidělenaCílem je ještě víc podpořit malé a střední podnikatele

thumbnail

Na konci prázdnin vláda schválila projekt transformace Českomoravské záruční a rozvojové banky (ČMZRB) a potvrdila její roli národní rozvojové banky. Jakým způsobem z této přeměny budou profitovat malí a střední podnikatelé? A co jim již nyní banka nabízí? Nejen o tom jsme se bavili s jejím předsedou představenstva a generálním ředitelem Jiřím Jiráskem.

Štítky Finance

číst celý článek

V podnikání je dobré mít krytá záda

thumbnail

Známý americký ekonom a filozof managementu Peter Drucker napsal, že „nikdo nemůže řídit změny, člověk může být jen před nimi“. Kdo podniká, ví, že nelze odhadnout vše, co přijde. Změny k nám dnes nepřicházejí, ale letí kosmickou rychlostí. O to cennější je, pokud v nenadálých situacích nezůstaneme sami. A k tomu patří také to, že svůj podnik efektivně pojistíme, aby mohl i v takovýchto časech dál existovat a plnit své závazky. O tom si povídáme s generálním ředitelem České podnikatelské pojišťovny, jedné z našich nejvýznamnějších pojišťovacích institucí.

Štítky Pojištění, ČPP

číst celý článek

Chtěl jsem mít jen jednoho šéfa – sám sebe

thumbnail

Ondřej Zeman je finančním poradcem už deset let. V roce 2012 otevřel bankovní a poradenskou pobočku Partners market v Semilech, kde od té doby nabízí komplexní finanční služby pod jednou střechou. V celostátním srovnání dnes jeho pobočka patří mezi tři nejúspěšnější franšízy společnosti Partners.

číst celý článek
1 13 25 27 28 29 30 31 32 33 36 48

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.