Články z regionu: Evropa

thumbnail Německo thumbnail Francie thumbnail Chorvatsko thumbnail Turecko thumbnail Švédsko thumbnail Makedonie thumbnail Norsko thumbnail Finsko thumbnail Dánsko thumbnail Česká republika thumbnail Švýcarsko thumbnail Island thumbnail Ukrajina thumbnail Velká Británie thumbnail Irsko thumbnail Belgie thumbnail Nizozemsko thumbnail Lucembursko thumbnail Lichtenštejnsko thumbnail Slovensko thumbnail Rakousko thumbnail Polsko thumbnail Maďarsko thumbnail Itálie thumbnail Španělsko thumbnail Rumunsko thumbnail Bulharsko thumbnail Srbsko thumbnail Bosna a Hercegovina thumbnail Černá Hora thumbnail Bělorusko thumbnail Moldavsko thumbnail Kazachstán thumbnail Slovinsko thumbnail Estonsko thumbnail Litva thumbnail Lotyšsko

Dánsko je země dobrých nápadů české start-upy bodují

thumbnail

Dánsko dokazuje, že na dobrém nápadu, kvalitě výrobku či služby, péči o zákazníka a schopnosti se odlišit záleží víc než na tom, kde firma vzniká. Můžete projíždět nejzazšími zákoutími Jutského poloostrova a najdete tam nejednu firmu postavenou doslova „na zelené louce“, a přitom známou po celém světě: příkladem mohou být Danfoss v Nordborgu, Bang & Olufsen ve Struer nebo Vestas v Ringkobingu.

Štítky Dánsko, Inovace, Severské státy, Startupy

číst celý článek

Smart city po brněnsku: Město, kde se dobře žije

thumbnail

„Rozhodli jsme se pro vlastní cestu, která je založena na změně přístupu města, nikoliv na technologickém plánu,“ řekl hned v úvodu našeho rozhovoru náměstek primátora města Brna Jaroslav Kacer. V roce 2014, kdy Brno založilo při městské radě komisi pro smart city, se stal jejím předsedou.

Štítky Smart City

číst celý článek

Příležitosti pro české firmy v Bělorusku

thumbnail

energetika Absence vlastního energetického strojírenství dává prostor českým dodavatelům investičních celků pro energetiku a energetické strojírenství. V souladu s vládní strategií rozvoje energetického potencionálu Běloruska do roku 2020 je navyšování energetického výkonu země — výstavba a…

Štítky Bělorusko

číst celý článek

Bělorusko na rozcestíPříležitost pro české firmy?

thumbnail

Málokdo ví, že Bělorusko je zemí, která má s Českou republikou mnoho shodných rysů, ať už se jedná o počet obyvatel, tranzitní polohu, strukturu průmyslu či orientaci na export. Jak my, tak i Bělorusové se spoléháme na své lidské zdroje, na to, co umíme vytvořit, nikoliv „vykopat a prodat“. Dlouhodobě to může být výhoda a hlavně to představuje potenciál prakticky ve všech odvětvích. Spolupráce s Běloruskem je spolehlivá, smlouvy bývají dodržovány a běloruský trh na rozdíl od jiných prakticky negeneruje pojistné události. Navíc jde zpravidla oběma směry o obchodní výměnu s poměrně vysokou přidanou hodnotou, což má dlouhodobě pozitivní efekt na český průmysl.

Štítky Bělorusko

číst celý článek
1 13 25 31 32 33 34 35 36 37 48

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.