Články z regionu: Evropa

thumbnail Německo thumbnail Francie thumbnail Chorvatsko thumbnail Turecko thumbnail Švédsko thumbnail Makedonie thumbnail Norsko thumbnail Finsko thumbnail Dánsko thumbnail Česká republika thumbnail Švýcarsko thumbnail Island thumbnail Ukrajina thumbnail Velká Británie thumbnail Irsko thumbnail Belgie thumbnail Nizozemsko thumbnail Lucembursko thumbnail Lichtenštejnsko thumbnail Slovensko thumbnail Rakousko thumbnail Polsko thumbnail Maďarsko thumbnail Itálie thumbnail Španělsko thumbnail Rumunsko thumbnail Bulharsko thumbnail Srbsko thumbnail Bosna a Hercegovina thumbnail Černá Hora thumbnail Bělorusko thumbnail Moldavsko thumbnail Kazachstán thumbnail Slovinsko thumbnail Estonsko thumbnail Litva thumbnail Lotyšsko

Příležitosti pro české firmy ve Spojeném království

thumbnail

Civilní letecký a vesmírný průmysl Velká Británie sice nevyrábí kompletní vlastní dopravní letadla, ale přesto je druhým největším výrobcem leteckých komponent a systémů na světě. V plánu je vybudování prvního britského kosmodromu pro vertikální starty, který má vzniknout v Sutherlandu (poloostrov…

Štítky UK

číst celý článek

Brexitové otazníky: Jak a proč se (ne)lze připravit na odchod Britů z Unie

thumbnail

Britské odcházení z EU připomíná mexickou telenovelu plnou nečekaných zvratů. Firmy v Británii i na kontinentu na to ve velkém doplácejí a ani nadcházející volby jim nemusí ulevit, varuje zakladatelka londýnské analytické a prognostické společnosti ADA Economics Raffaella Tenconi. I proto exkluzivně pro TRADE NEWS nabízí přehled a možná východiska všech neznámých.

Štítky Brexit

číst celý článek

Německo: Známe dobře svého blízkého partnera? Češi tam investují víc než Číňané

thumbnail

Často se v poslední době hovoří o zpomalování třetí nejsilnější ekonomiky světa a největšího a nejdůležitějšího trhu Evropské unie. Skeptici dokonce varují před blížící se krizí. Podle nejaktuálnější predikce Spolkového ministerstva hospodářství má německá ekonomika letos vyrůst o půl procenta a podle mnichovského institutu Ifo z poloviny června o 0,6 %, což představuje deset let souvislého růstu. Na rok 2020 pak odborníci odhadují 1,5procentní růst. Myslíte, že to je perspektiva krize?

Štítky Německo

číst celý článek
1 13 19 20 21 22 23 24 25 36 48

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.