Články z regionu: Asie

thumbnail Čína thumbnail Japonsko thumbnail Vietnam thumbnail Indie thumbnail Rusko thumbnail Kazachstán thumbnail Malajsie thumbnail Indonésie thumbnail Vietnam thumbnail Filipíny thumbnail Jižní Korea thumbnail Brunej thumbnail Singapur thumbnail Laos thumbnail Thajsko thumbnail Myanmar thumbnail Severní Korea thumbnail Macao thumbnail Hongkong thumbnail Pákistán thumbnail Kazachstán thumbnail Írán thumbnail Bhútán thumbnail Tchaj-wan thumbnail Ázerbájdžán thumbnail Gruzie thumbnail Kyrgyzstán thumbnail Kambodža thumbnail Mongolsko

Rádi otevřeme dveře do Číny i ostatním

thumbnail

Čínská vláda nedávno vyhlásila program zavádění high-tech technologií do sériové výroby. Na mnoha místech v zemi začala budovat rozvojové zóny, v nichž nabízí firmám z celého světa administrativní a výrobní prostory. Této příležitosti využila společně s Kuličkovými šrouby Kuřim také společnost Hestego.

Štítky Čína, Strojírenství

číst celý článek

V Číně preferují červené a vybírají hlavně očima

thumbnail

Na letošních čínských veletrzích zaujalo české víno. Konkrétně červená Frankovka z rodinného Vinařství Ludwig v exkluzivní lahvi s vnitřním spirálovým embossingem získala na šanghajském veletrhu Sial cenu za inovace. „Číňané mají totiž rádi novinky, z vín upřednostňují červená a kladou velký důraz na zajímavý obal,“ vysvětluje ředitelka marketingu zmíněného vinařství Liana Hrabálková. Nutno dodat, že ocenění Sial Innovation Selection víno dostalo jako jeden z třiceti produktů z celého světa, což byl v sedmitisícové konkurenci přihlášených výrobků vskutku úspěch.

Štítky Čína, Potravinářství

číst celý článek

Kdo by jen tušil, kam to ten mladý Toyoda dotáhne?!

Přestože sériově jsou automobily dnes již světoznámé japonské značky Toyota vyráběny až od roku 1936, první osobité vynálezy někdejších Toyodů opustily brány jejich továren už dávno předtím. A to přitom ví opravdu málokdo, že prapůvodní historie této ryze japonské rodinné firmy (dříve snad jen firmičky) sahá až do poloviny 19. století. Začalo to celé téměř pohádkově, vlastně jako v novozákonní bibli: i zde byl totiž na počátku tesař.

Štítky Automobilový průmysl, Japonsko

číst celý článek

Jižní Koreji narostl hřebínek

thumbnail

Možná si vzpomeneme na 90. léta, kdy jsme s posměchem porovnávali korejská auta s japonskými nebo evropskými vozy. Dnes je Jižní Korea pátým největším producentem aut na světě a její vlajková loď Hyundai drží s přehledem čtvrtou pozici mezi všemi výrobci na planetě. Ve stejném období jsme s nedůvěrou sledovali snažení korejských výrobců elektroniky, oprávněně jsme pochybovali nad kvalitou a světová jednička Sony předhazovala svůj inovační potenciál. V současnosti je Samsung Electronics z pohledu tržní hodnoty na 18. místě napříč všemi světovými korporacemi a odvětvími, zatímco Sony Corporation chybí dokonce i v první pětistovce.

Štítky Jižní Korea

číst celý článek
1 9 17 23 24 25 26 27 28 29 32

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.